Marleen Pieper

 

'Hij sprak alleen poetsmiddel', een vertaling uit het Engels van “he only spoke Polish”. Kom je ook wel eens dit soort vertalingen tegen? Heel grappig, maar niet als het om je eigen teksten gaat.

Marleen Pieper is gekwalificeerd en beëdigd vertaalster Spaans-Nederlands. Zij heeft een HBO-diploma 'Spaans vertaler' en een universitair diploma Europese Studies.
Daarnaast heeft ze uitgebreide schrijfervaring en uitstekende redactionele vaardigheden, opgedaan als communicatieadviseur bij de gemeente Amsterdam en als freelance vertaalster.
Haar specialiteiten zijn: gebruiksaanwijzingen, toerisme, hotellerie, marketing, business, commerciële teksten, Europese Unie, ruimtelijke ordening, teksten voor gemeentes.
Marleen Pieper is ook beschikbaar als gesprekstolk in de regio Ronda-Marbella-Gibraltar.

Voor informatie:
marpieper@hotmail.com
telefoon +34 600 35 96 03

 

Vertaalklaas 


Klaas de Boer ging al jaren naar Andalusië op vakantie en een paar jaar geleden is hij er voorgoed gaan wonen. En dat bevalt hem goed. Want als beëdigd vertaler Spaans kon hij er direct aan de slag. Hij vertaalt teksten voor particulieren en bedrijven van het Nederlands naar het Spaans en andersom. Handleidingen, contracten, folders, brochures en websites, Klaas draait er zijn hand niet voor om. En proeflezen en redigeren kan hij ook. En als je aspiraties als schrijver hebt: de vertaling van je eerste Spaanse bestseller kun je gerust aan hem uitbesteden. Want literaire vertalingen doet hij ook. Klaas werkt alleen en daarom zijn zijn lijnen kort. Klaas woont in de regio Malaga.

Voor informatie:
internet: vertaalklaas

 

Mireille Boot

 

Mireille Boot maakt professionele vertalingen vanuit het Spaans naar het Nederlands en vice versa. Ze studeerde Spaanse Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde de Vertalersopleiding aan de Hogeschool voor Tolken en Vertalen te Utrecht.

Mireille werkt voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen op onder andere de volgende gebieden: commercie, beleid, communicatie, industrie, dienstverlening, geneeskunde, sociale wetenschappen, onderwijs, kunst en cultuur, natuur en milieu, sport en recreatie. Ook beëdigde vertalingen (zoals akten, contracten en diploma’s), correspondentie, websites en folders behoren tot haar portefeuille. En ze maakt ook literaire vertalingen. Je kunt haar ook inhuren voor tolkendiensten. Mireille woont in Antequera.

Voor informatie:
internet: Mireille Boot

 

Conchita Siedenburg

Zowel in Spanje als in Nederland beëdigd tolk en vertaler Spaans. Conchita heeft daarnaast het diploma juridisch vertaler bij het SIGV (Stichting Instituut van Gerechtstolken en -vertalers).

Voor informatie
e:mail: csiedenburg@wanadoo.es

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Tolken en vertalers? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres
Marleen Pieper