Zoek je betrouwbare vakmensen voor je (tweede)huis in Spanje? Lieden die van aanpakken weten en op wie je kunt bouwen? Ook als je er niet bent? Met deze namen zit je gebeiteld.

 

Marbella-Service Totaal


Stuc- of schilderwerk, onderhoud of renovaties? Mario Visser is dan je man. Hij woont in Marbella en werkt tussen Calahonda en Manilva. Ook verbaal staat hij zijn mannetje. Mario spreekt 4 talen: Nederlands, Spaans, Duits en Engels.

Website: Marbella-Service Totaal

 

Eerlijk hout

Basic Wood is een Nederlands bedrijf in Andalusië dat gespecialiseerd is in houten woning- en chaletbouw, renovaties en interieurbouw. Vakmanschap in combinatie met degelijkheid en respect voor milieu en omgeving.

Website: Basicwood

Precisiewerker met engelengeduld


Veel doe-het-zelvers en thuisklussers hebben aan twee dingen een bloedhekel: tegelzetten en stukadoren. Het zijn beide precisiewerkjes. José Padilla Lago draait er zijn hand niet voor om. Deze Spaanse stukadoor levert fraai vakwerk, wat in dit geval vooral betekent: strak. En niet zoals onze Hollandse slaapkamer die wij na een dag hard werken zowat een halve meter kleiner zagen worden. Bovendien heeft hij een engelengeduld, in dit beroep een niet onbelangrijke eigenschap voor een goed eindresultaat. Een andere goede karaktertrek is dat hij op tijd komt. En hij is altijd bereid tot overleg. Hij neemt zijn eigen gereedschap mee en hanteert zeer schappelijke tarieven. José woont in Campanillas, in de buurt van Malaga.

José werkt veel samen mèt en vóór Nederlanders. Je kunt hem bereiken via onderstaand contactformulieronder vermelding van zijn naam.

Groene vingers
 

Ze hebben veel verstand van zaken, maken van je tuin een juweeltje en onderhouden deze daarna tot in de puntjes. En ze zijn ook nog eens heel erg aardig: de tuiniers van Viveros en Jardeneria Sanchez in Alhaurin el Grande. Ze zijn gevestigd aan Los Tableros 22, tegenover de el Mercado de Frutas.
Telefoon: 952 491 032.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Handige jongens? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


 

 

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres