DORPSHUIS MET VERHUURMOGELIJKHEDEN


In Colmenar zijn heel wat leuke dorpshuisjes die worden verhuurd als vakantiehuis. Dit zou er eentje kunnen zijn. Het huis ligt in het centrum, maar in een rustig gedeelte van het dorp. Namelijk halverwege een voetgangerstrap die uitkomt op een doorgaand weggetje. Van langskomend verkeer heb je hier dus geen last en een parkeerplaats voor je auto is zo gevonden.
Op de begane grond bevinden zich de woonkamer en eetkamer die je ook zou kunnen doorbreken om er één ruimte van te maken. Via een klein opstapje kom je in de keuken met bergkast en op het aangrenzende buitenplaatsje.Doorkijkje op eerste verdieping

Dakterras
De eerste trap gaat naar de drie slaapkamers en de badkamer met wastafel, toilet en ligbad op de bovenverdieping. Via de tweede trap kom je op het dakterras met uitzicht over het dorp.
Onder het huis is een oude stal die je zou kunnen gebruiken als berging voor je gereedschap, tuinstoelen en andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt.


Uitzicht op Colmenar vanaf het dakteras

Na een paar aanpassingen kun je het huis meteen verhuren. Je kunt er natuurlijk ook zelf gaan wonen. Supermarkten, school, postkantoor, café´s, restaurants en de kerk zijn allemaal in de buurt. Colmenar ligt op een half uur rijden van Malaga in een wonderschoon gebied dat La Axarquía heet.

Vraagprijs: 125.000 euro

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Colmenar? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres


Trap naar eerste verdieping


Trap naar het dakterras

 

 

 

 

 

 


Detail huis


Kerkje van Colmenar