KIES MET GEVOEL, MAAR KOOP MET VERSTAND...


Je bent op zoek naar je (tweede) droomhuis in Spanje. Misschien heb je het al gevonden en sta je op het punt van kopen. Je hebt je goed voorbereid en je kent de valkuilen. En de verhalen over andere kopers. Je hebt een betrouwbare makelaar en ook de papieren lijken in orde. Of misschien kun je het wel zonder makelaar af. Hoe dan ook, je koopt in een ander land en onder andere omstandigheden. En dat maakt je als koper kwetsbaar. Eigenlijk heb je net zoals in Nederland behoefte aan een onafhankelijk en betrouwbaar advies voor je beslist.

Realistisch beeld

Ontspanjehier kan je daarbij helpen. Zij hebben ooit voor dezelfde beslissing gestaan en weten uit eigen ervaring wat er - ondanks een goede voorbereiding- allemaal mis kan gaan. Zij werken samen met een team van specialisten. Die kijken naar de bouwkundige staat van een woning, de afwerking en technische voorzieningen, signaleren eventuele gebreken signaleren en vertellen wat het kost om die te verhelpen. Kortom, ze verschaffen je een realistisch beeld over je toekomstige woning. Het eindresultaat wordt voor je samengevat in een rapport. Zodat je straks echt zorgeloos kunt genieten van je casa con sol.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Eerst kijken, dan kopen? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


STUUR DOOR

Naam

E-mailadres

 

Allemaal specialisten
Ontspanjehier kent ervaren specialisten. Van juridische, financiële en fiscale adviseurs tot betrouwbare aannemers en (Nederlandse) architecten.

 

 

 

 

Informatiedocument
Sinds enige tijd kun je aan
iedere makelaar in Andalusië een document vragen waarin alle relevante gegevens en kenmerken van de te kopen woning zijn opgenomen. Dit DIA (Documento Informativo Abreviado) kan een mooie aanvulling zijn op een diepgaander inspectie.