DE WERELD AAN JE VOETEN


Dit leuke huis in La Axarquía heeft het beste van twee werelden: een landelijke ligging, maar op loopafstand (10 minuten) van Colmenar. Met andere woorden: je woont volledig vrij maar hebt het gemak van het dorp binnen handbereik. Daardoor is dit huis ook heel geschikt voor een gezin met schoolgaande kinderen. En in een half uur ben je in Malaga, op het vliegveld of aan het strand.

Woonkamer met open haard en doorkijk keuken

Authentiek modern
Het huis is in Andalusische stijl gebouwd, dus met authentieke details zoals houten (sier)balken en Spaanse plavuizen. De Nederlandse eigenaren hebben er een Noord-Europese twist aan gegeven, maar met respect voor het originele.

Zicht op het hoofdterras gezien vanaf het terras bij  het zwembad

Sierra Nevada
Vanaf de verschillende terrassen blik je op de omliggende bergen, dorpen en akkers. En bij helder weer zie je in de verte de voorlopers van de Sierra Nevada. In de ommuurde binnentuin zit je al heel vroeg in het voorjaar (of in de winter) beschut en uit de wind. ´s Zomers verhuis je naar één van de buitenterrassen of de buitenkeuken.

Ruim zwembad van 8 x 4 meter met trap rechts

Indeling
Het huis bestaat uit een woonkamer met schouw en open haard aan de ene kant (met een raam en openslaande deuren naar de binnentuin) en een zithoek met houtkachel aan de andere kant (met openslaande deuren naar het grote terras), drie slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een ruime eetkeuken met ingebouwde open haard op stahoogte. De keuken komt aan de ene kant uit op de binnentuin en aan de andere kant op het terras met zwembad. De keuken heeft een open haard op stahoogte die ´s winters extra sfeer en warmte biedt. Het zwembad is groot genoeg om baantjes te trekken en heeft aan de ondiepe kant een gemetseld afstapje. 


Ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het terras en links een grote gemestelde kastenwand

Gastenverblijf of kantoor
Er is een afzonderlijk gastenverblijf met douche en toilet, zit- en slaapgedeelte dat ook dienst kan doen als kantoorruimte. De daarvoor noodzakelijke voorzieningen zoals telefoon en internet zijn aanwezig. Aan de voorkant is een klein privéterras waar je ongestoord kunt genieten. Het huis moet op onderdelen nog worden afgewerkt; maar dat zijn allemaal klussen die geen haast hebben.


Buitenkeuken met vaste barbecue en zicht op het zwembad

Vraagprijs: op aanvraag

MEER INFORMATIE

Meer informatie over De wereld aan je voeten? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres

Keuken met doorgang naar woonkamer (links)

 

 

 

Binnentuin

 


Gastenverblijf of kantoor