HUIS OP DE HEUVEL


Vanaf het terras heb je 250 graden uitzicht. En dat is niet mis kunnen we je verzekeren. Dit vrijstaande huis, gebouwd op het zuiden, is nagenoeg nieuw en van alle gemakken voorzien. Nog niet zo lang geleden heeft de eigenaar de toegangsweg naar boven met beton laten verharden. Op zich was dat niet nodig, maar het huis heeft daardoor nu wel een riante oprijlaan van zeventig meter. Aan weerszijden zijn bomen en struiken geplant die ook als je er niet bent automatisch bewaterd kunnen worden.


Eén van de grotere slaapkamers

Indeling: licht en ruim

Het huis zelf heeft behalve een groot zwembad (9 x 5 meter) grote terrassen rondom en een vaste barbecue. Er is een afzonderlijke houten berging. Binnenshuis is er allereerst een ruime woon- en eetkamer met open haard. De keuken is compleet ingericht en heeft diverse inbouwapparatuur en andere voorzieningen. Door de u-vorm is er onder en boven het aanrecht veel kast- en opbergruimte. Er zijn vier slaapkamers en twee badkamers, waarvan een met douche en een met ligbad. De warmwatervoorziening geschiedt door middel van badgeisers (gas). Alle kamers zijn voorzien van een eigen aircosysteem met warme en koude lucht.


Woon- en eetkamer met open haard

Weinig onderhoud
´s Winters profiteer je van het daglicht door de vele ramen, ´s zomers kun je dat temperen dankzij de geïntegreerde zonwering. Omdat het huis nagenoeg nieuw is, vergt het weinig onderhoud. Daardoor kun je je helemaal storten op de aankleding en inrichting ervan. Want dat is eigenlijk het enige dat nog aan het huis ontbreekt: een eigen gezicht.

Ligging
Het huis ligt aan de doorgaande weg van Colmenar naar Riogordo in het gewest La Axarquía. In een half uur zit je aan de kust of in Malaga. Naar het vliegveld is het net zo ver rijden. Steden als Granada, Cordoba en Sevilla zijn op maximaal twee uur rijden. En in een paar minuten zit je in de bossen van de Montes de Malaga als je even geen olijfbomen, bergen en blauwe luchten wilt zien. Op het terrein staan diverse fruitbomen, zoals citroen-, limoen-, sinaasappel -en olijfbomen. Ook is er ruimte voor een eigen moestuin.

Vraagprijs: op aanvraag

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Huis op de heuvel? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres

 

 
Eigen oprit