TIM´S RADIO

Houd je van flamencomuziek? Tim´s radio is een leuk webradiostation waarop je dat de hele dag kunt beluisteren. Aan het online radiostation is ook een bibliotheek gekoppeld met een actuele playlist, tips en reacties van luisteraars en informatie over live-concerten. Je vindt Tim´s radio op internet: flamencoradio.

dEus en meer

Muzikale rondreis door Andalusië, met muziek, verhalen, indrukken en ervaringen van Noord-Europese muzikanten in Andalusië. Nog steeds leuk om te horen: Andalucia personal.


MUZIEK VAN ALLE TIJDEN 

Als we in Nederland zijn en heimwee naar Andalusië hebben, dan troosten we ons met de muziek van Eric Vaarzon Morel. En omgekeerd werkt het ook. In zijn muziek herkennen we alles waar we van houden; onze Nederlandse roots, de passie voor flamenco en bovenal voor het leven. En op Marea, onze eerste kennismaking met Vaarzon, hoorden we de melancholie van Chet Baker en andere jazzinvloeden. Vanaf dat moment kon deze Spaanse man in een Hollands lichaam - die ooit leerling van Paco Peña was- niet meer stuk. Zijn muziek is opzwepend, meeslepend, ingetogen, betoverend, dramatisch, kabbelend en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Tip: Marea op je i-pod, al rijdend door de nacht.


 

FLAMENCO CHILL

Op 1 met stip staat bij ons ook de muziek van Chambao. Flamenco chill is de beste omschrijving voor de muziek van deze band uit Malaga. Zangeres Maria del Mar (´La Mari´) is onweerstaanbaar als ze met Ricky Martin Te Recuerdo zingt. Ook Dejame vivir (laat me leven!) van ´La Mari`met Jarabe de Palo horen we graag als we in een melancholieke bui zijn. Verder is de muziek van Chambao vooral indringend en ongecompliceerd, zoals het leven in Andalusië.

LaMari, boegbeeld van Chambao

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Muziek / cd's? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres