OP ONTDEKKINGSTOCHT 


Ontdek! Dat is min of meer de boodschap van deze Spaanse winkel in Tarifa. De naam is afgeleid van explorar, wat verkennen, onderzoeken betekent. En dat doe je zeker als je hier binnengaat. Je komt ogen tekort. Nadat je bijgekomen bent van alle indrukken, zie je dat er van alles te koop is; kunst, sieraden, (bad)kleding, woonaccessoires, lampen, boeddhabeelden en allerlei andere grote en kleine hebbedingen. Buiten vind je ook houten meubels voor op je terras. 

Loungeplek

Explora is onderdeel van een heel complex, een concept eigenlijk. Want behalve de woonwinkel is er een buitenbar met leuke barkeepers, dj´s en lekkere chill out muziek en een buitenkeuken voor als je trek krijgt. Op de loungebedden hangen kitesurfers en andere bezoekers die kijken naar de volleyballers op het middenterrein. ´s Zomers worden er ook themafeesten georganiseerd. Een aanrader voor als je in de buurt bent. Explora ligt aan de N340, de doorgaande weg van Tarifa richting Cádiz, bij kilometerpaal 76,2.

  

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Explora? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres