THUISKOMEN BIJ ZARA HOMEWij kunnen ons nooit inhouden als we er langs lopen. We móeten altijd even naar binnen. Al was het maar voor een leuk boekje over de mooiste hotels van Zuid-Europa of een lekker lounge cd-tje voor ´s middags op ons terras. Maar ook het serviesgoed is om van te watertanden en we hebben al maanden onze zinnen gezet op dat prachtige huidenkleed dat we eigenlijk te duur vinden. Op het vrolijk gekleurde beddengoed slapen we als een roos en in onze badkamer staat al tijden een stoere rieten wasmand.

Kinderafdeling

Wij zijn gelukkig uit de luiers, maar met al die leuke spulletjes op de kinderafdeling zouden we de peuterjaren met onze kroost zo over willen doen. En in de bakken met deurknoppen, onderzetters, servetringen en andere kleinnood mogen we altijd graag graaien.

Voor een cadeautje slaag je hier altijd en zelfs de winkelinrichting is een bezoekje waard, want die is voor Spaanse begrippen superstrak. Enfin, genoeg geleuterd, ga zelf maar kijken als je de kans hebt. Zara Home vind je in de meeste grote winkelcentra van de grote Spaanse steden. In Malaga zit er eentje in winkelcentrum Larios en in centro commercial Vialia, naast het treinstation Maria Zambrano. En als je er geen winkel tegen komt kun je ook terecht bij de on line shopgids.

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres