Persoonlijke service die niets extra kost!
De prijzen op onze website zijn hetzelfde als bij de eigenaar. Je betaalt dus niks extra voor je boeking bij Ontspanjehier.Hoe werkt het?


Reserveren
Zodra we je aanvraag of reservering hebben ontvangen sturen wij deze door naar de eigenaar. Meestal nog dezelfde dag hoor je of de accommodatie van je keuze beschikbaar is. Aansluitend sturen we je gegevens door naar de eigenaar en die handelt je reservering daarna verder met je af, inclusief je (aan)betaling. Uiteraard kun je voor vragen ook altijd bij ons terecht.

Rechtstreeks bij de eigenaar reserveren
Bij verschillende eigenaren kun je ook rechtstreeks reserveren via de link naar de eigen website. Uiteraard kun je voor vragen ook dan altijd bij ons terecht.

Reserveren via Ontspanjehier
Wij werken samen met een aantal buitenlandse eigenaren. Vanwege de taal is het handiger om dan te reserveren via Ontspanjehier. Je ontvangt dan van ons je bevestiging met de betalingsvoorwaarden. Maar ook in dat geval kost je reservering niets extra en betaal je dezelfde prijs als bij de eigenaar.

Wanneer is je reservering definitief?
Je reservering is definitief zodra de beschikbaarheid van je accommodatie door ons of de eigenaar is bevestigd en je van ons of de eigenaar een huurbevestiging hebt ontvangen.

Ontspanjehier is geen reisbureau maar brengt huurders en verhuurders bij elkaar. Een eventuele reis- of annuleringsverzekering en aansprakelijkheidsverzekering moet je dus zelf afsluiten.

Wat je verder nog moet weten

Lees hiervoor onze Algemene Voorwaarden


© Ontspanjehier 2016