Disfruta la vida!


Ontspanjehier.com is een eigenzinnige (vakantie)site over Andalusië voor levensgenieters. 


Ontspanjehier.com kent de volgende vier disciplines:
Ontspanje.vakantie met leuke vakantieadressen in Andalusië.
Ontspanje.doen met leuke doe-dingen in Andalusië.
Ontspanje.wonen met handige tips over wonen in Andalusië.
Ontspanje.spullen met adressen van leuke spullen in Andalusië.

Persoonlijke service

Alle aangeboden die je boekt via Ontspanjehier hebben dezelfde prijs als bij de verhuurder/eigenaar. Je betaalt hiervoor dus niks extra.


Persoonlijk reisadvies

Wil je een reisadvies op maat? Een rondleiding met een privégids door het Alhambra in Granada? Meer informatie over een kookworkshop? Tips voor je familievakantie of je bedrijfsweekend? Als je persoonlijke reisgids voor Andalusië helpen we je graag op weg. Want maatwerk is onze kracht. Zowel voor particulieren als bedrijven. What you want is what you get!

Ontspanjehier.com voor bezoekers


Alle vakantieverblijven, diensten en producten die wij onder de vlag van Ontspanjehier aanbieden zijn eerst door ons zelf bekeken, getest, geproefd en goedgekeurd. We letten op aspecten die wij zelf belangrijk en vanzelfsprekend vinden. Eerste indruk, oog voor detail, kwaliteit en persoonlijke service zijn daarbij maatgevend. Onze kracht is dat we zelf in Andalusië wonen (al tien jaar!) en daardoor overal met onze neus bovenop zitten. We kennen de weg en spreken de taal.Ontspanjehier.com voor deelnemers


Samen sterk! We zoeken naar huizen, logeeradressen, specialisten, aanbieders en dienstverleners die net dat beetje extra bieden. Naar mensen bij wie gevoel voor gastvrijheid, service en kwaliteit een aangeboren talent is. En die zich herkennen in de werkwijze en doelstelling van Ontspanjehier.

Ontspanjehier.com bestaat uit vier afzonderlijke disciplines met informatie voor specifieke doelgroepen die elkaar ook overlappen. Een huurder kan straks immers ook een potentiële koper worden, terugkomen voor een leuke workshop of een bijzondere lokatie voor zijn bruiloft zoeken.   
 
Bereikbaarheid:
Ontspanjehier.com kun je het makkelijkst per e-mail bereiken. Wij antwoorden je zo snel mogelijk, maar altijd binnen twee werkdagen.

Ontspanjehier
Partido Pedro Perez s/n
29170 Colmenar (Málaga)
+34 677107363
Skype: Ontspanjehier1
info@ontspanjehier.com
© 2007-2016 Ontspanjehier