Op vakantie in Andalusië?

 

En geen zin om zelf uren in de keuken te staan? Bel dan de LoKo, de Locatiekok. Gek is hij zeker niet, deze mobiele keukenprins. Wel heel handig en gepassioneerd als het om het bereiden van lekker eten gaat. Met zijn mobiele keuken komt hij naar je vakantie-adres en gaat daar aan de slag. Van een aangeklede borrelhap tot een uitgebreid tapasbuffet of een heerlijke paella. De LoKo kookt het liefst met Spaanse producten en ingrediënten. Zijn motto is dat eten vooral lekker en niet te ingewikkeld moet zijn. Prijzen vanaf € 15 per persoon vanaf minimaal 4 personen.

De LoKo bij je thuis

Feestje? De Locatiekok kookt ook bij je thuis. Terwijl jij gastheer (m/v) speelt, zorgt hij voor de hapjes en de aankleding. Van eenvoudige borrelhap tot uitgebreid tappasbuffet. Leuk en  makkelijk, als je wel van lekker eten houdt maar geen zin hebt om het zelf te maken en daardoor alle tijd voor je gasten hebt.  De LoKo doet je een voorstel over wat hij kan maken, daarbij rekening houdend met je budget, je wensen en de middelen en mogelijkheden ter plaatse. Eventueel kan hij ook van te voren een gerecht voorbereiden. Prijzen vanaf € 10 p.p.

Tapasworkshop in een middag op je vakantie-adres?
Klik hier
 voor meer informatie!

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Locatiekok: kok op locatie en in je vakantie? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


STUUR DOOR

Naam

E-mailadres