Fiesta sin siesta


De beste live optredens zie je in augustus tijdens de Feria de Malaga. Dat is sowieso de moeite waard om te gaan kijken. Je moet wel een beetje bestand zijn tegen het Spaanse temeperament want het is er een drukte en kabaal van jewelste, zeker op het aangrenzende kermisterrein. Maar je ziet er wel de plaatselijke couleur lokale die zich heeft uitgedost voor een lange nacht van dans, plezier en muziek. Het gaat tot in de vroege uurtjes door en het is de hele nacht een komen en gaan van mensen. Van alle leeftijden, rangen en standen, want iedereen die doet mee. En slapen kun je altijd nog. 

Flamenka is een leuke winkel in Malaga waar je alles vindt op het gebied van flamenco. Van muziek, boeken, kleding en toebehoren tot informatie over live optredens n nog veel meer. Klik hier voor de actuele agenda.

Net zoals Sevilla heeft ook Malaga een tweejaarlijkse flamenco biënale. Dit jaar is deze in september. Op deze website vind je alle informatie.

Meer informatie over Flamenco en het bestellen en reserveren van kaartjes in andere steden zoals Sevilla, Granada, Cordoba, en Jerez vind je op Flamencotickets.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Flamenco in Malaga? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking