VAN ITALIAANSE DJ´s TOT KOELE COCKTAILS

 

 

Doordat er ´s zomers zoveel jongeren zijn, kun je in Tarifa tot in de late uurtjes clubben, hanging out, chillen en dancing the night away tot het ochtendgloren. Zoals trouwens overal in Spanje. Het uitgaansleven van Tarifa speelt zich vooral af rond de Calle San Fransisco in het oude centrum. Later op de avond verplaatst het nachtleven zich naar de clubs langs de kustweg. Daar zijn ´s zomers ook veel openluchtdiscotheken.


Misiana

Bij het populaire Soul Café in het oude centrum van Tarifa zijn regelmatig gast-dj´s uit Milaan, op uitnodiging van de Italiaanse eigenaren. The place to be en een goede plek om je middag of avond te beginnen is Misiana, waar ze lekkere cocktails en shakes schenken en heerlijke muziek draaien. Behalve loungebar en café is het ook een hotel en restaurant. Het ligt in het oude centrum, aan de Calle Sancho IV El Bravo. ´s Zomers worden er regelmatig evenmenten georganiseerd. Tanakas is de grootste disco in de stad, ook bij La Ruina kun je dansen. In 2007 opende Café del Mar ook een vestiging in Tarifa, er zijn verschillende dansvloeren met veel goede dj´s, de rest is bekend. Café del Mar zit aan het begin van de N340, vlakbij het industriegebied.

Themafeesten
Langs de kust vind je hippe strandbars, zoals het populaire La Jaima aan de N 340 waar je overdag thee kunt drinken en ´s avonds kunt dansen. Een heerlijke hangout is ook hotel/restaurant/bar Banti. Ze organiseren er regelmatig live-optredens. Bij Explora zijn ´s zomers ook themafeesten en het is een perfecte chill-out voor na het surfen.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Uit je dak in Tarifa? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres