Zo vrij als een vogel

 

Vorig jaar werden wij uitgenodigd voor een zeiltocht in een luxe zeiljacht op de Middellandse Zee. Nou, dat hoef je ons als fervente zeilers (de een sportief, de ander recreatief) en voormalige eigenaren van een watersportcentrum geen twee keer te vragen! We vertrokken vanuit de haven van Estepona en maakten een mooie tocht op de Mediterrannée. Op de kalme deining van de golven kwamen mooie herinneringen aan eindeloze zeiltochten vanzelf boven drijven. En vooral dat speciale gevoel dat je op het water krijgt: zo vrij als een vogel.

Zeiltrip naar Marokko
Het summum van onze tocht was de school maanvissen die een tijdje met ons mee zwom. En onze Nederlandse kapitein betaamde zich behalve een ervaren schipper ook een uitstekend gastheer. Zijn Bavaria is absoluut zeewaardig en de benodigde papieren zijn ook in orde. Dus wat let je? De beleving om Andalusië en de Zuid-Spaanse kust vanaf de Middellandse Zee te ervaren is ongekend. 

Behalve tochten op zee laat deze schipper je ook de dolfijnen zien, kun je met hem gaan zeevissen of vaart hij je over naar Marokko voor een meerdaagse trip.

Een zeiltrip is er vanaf 65 euro p.p. inclusief snacks en drankjes aan boord. Voor gezelschappen tot 7 personen zijn er aangepaste tarieven en verschillende mogelijkheden.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Varen over de baren? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking