ZOALS DE WIND WAAIT…

 

Wie ooit Nederland heeft gezien vanuit een luchtballon, kan zich voorstellen hoe dat in Andalusië moet zijn. Van ons zul je dat trouwens niet horen, want de enige ballon die wij op laten is die op ons eigen feestje.
Maar als je geen hoogtevrees hebt, kunnen we je verzekeren dat je er geen spijt van krijgt. Je vertrekt bij het krieken van de dag en ´vaart´ over de Sierra de las Nieves. Je ziet de talloze bergdorpen en het afwisselende landschap van dit door de Unesco tot biosfeer verklaarde natuurgebied. Natuurlijk is er na afloop champagne om te vieren dat je weer veilig bent geland en voor je vertrek krijg je een traditioneel ontbijt. Een ballonvaart duurt ongeveer een tot anderhalf uur, maar alles bij elkaar ben je zo´n vier tot vijf uur onder de pannen. Uiteraard is aan alle veiligheidsvoorzieningen voldaan en beschikt de piloot over de vereiste papieren. Voor een vlucht moeten er tenminste vijf deelnemers zijn, kinderen vanaf vijf jaar mogen ook mee.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Alleen voor hoogvliegers: ballonvaren? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres