Andalusië per fiets

BLIK OP ONEINDIG

 

Veel kleine boeren op het platteland van Andalusië verplaatsen zich nog per paard of ezel, daarbij allerminst gehinderd of opgejut door het langsrijdende verkeer. Tevredenheid is hun deel. En geef ze eens ongelijk. Want wat is er mooier dan om het achterland van Andalusië te verkennen met je neus in de wind en je blik op oneindig. Op de fiets, wel te verstaan. Langs een route die je zelf hebt uitgestippeld of een tocht die wij voor je hebben samengesteld. In een tempo dat je zelf kiest. In je eentje, met je wielermaatjes, je vriendenclub, familie of je collega´s.

Fietsarrangementen in Andalusië

Ontspanjehier werkt samen met de betere fietsspecialisten van Andalusië. Zowel in Málaga, als daarbuiten. Behalve fietsverhuur zijn er tal van leuke fietsarrangementen, individueel of in groepsverband. In duur en intensiteit afgestemd op je niveau en ervaring. Wat te denken van een fietstocht langs één van de vele Via Verdes,  voormalige oude spoorwegtrajecten die nu in gebruik zijn als fiets- en wandelpaden.

Bepaal zelf je afstand

Je kunt ook kiezen voor een fietstocht waarbij je zelf de route en de afstand voor die dag bepaald. Voor het bagagetransport van en naar je hotel wordt gezorgd. Je fietst op een degelijke en volledig uitgeruste moutainbike of hybride. Je kunt ook een tocht op je eigen fiets maken. De verhuurders zorgt dan voor vervoer van en naar het vliegveld. Je vlucht naar Malaga boek je zelf, op een datum die jou het beste uitkomt. De rest wordt voor je geregeld. 

Nog meer fietsen in Andalusie: fietsen in Spanje

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Andalusië op de fiets? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

 

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres