Te paard!

VAN A NAAR B ZOALS VROEGER


De natuur van Andalusië leent zich prachtig voor ritten te paard in de open lucht. In de wijde omtrek bevinden zich talloze maneges waar je daarvoor terecht kunt. Sommige daarvan bieden ook trektochten en vakanties te paard aan voor zowel beginners als ervaren ruiters. Belangrijk is dat je een ervaren, gekwalificeerde en betrouwbare manege kiest. Ontspanjehier heeft verschillende adressen van betrouwbare maneges en ervaren rijschoolhouders.

Rijscholen Jerez de la Frontera

En natuurlijk moet je een keer naar één van de beroemde rijschoolen in Jerez de la Frontera, de Real Escuela Andaluze del Arte Ecuestre. In augustus zijn er dagelijks shows, waarvan ´Como Bailan los Caballos Andaluces´ de meest bekende is. Je ziet er hoe de wereldberoemde Andalusische paarden al dansend een dressuur uitvoeren op oorspronkelijk Spaanse muziek en volgens de gebruiken uit de achttiende eeuw. Adembemend mooi!

Yeguda de la Cartuja is een wereldberoemde stoeterij aan de rand van Jerez de la Frontera met volbloed Kartuizer raspaarden. Er zijn diverse rondleidingen onder leiding van een  Nederlandstalige gids met aansluitend een bezoek aan een oude wijnbodega, bottelarij en een verrassende kunstgalerie.

 

Hier alvast een paar voorbeelden van betrouwbare maneges in Andalusië:

En bij deze accommodaties of daar in de buurt kun je ook paardrijden onder deskundige leiding:

 

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Hop, Hop: met je paard in galop? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres