ONTDEK ANDALUSIË MET JE EIGEN PRIVÉGIDS


Andalusië heeft behalve de bekende trekpleisters ook veel te bieden dat buiten de gangbare paden valt. De plekken waar je als toerist niet zo gauw komt. Maar die wel typisch Andalusië zijn. Andalusië in het klein zeg maar. Hoe vind je die plekken, welk verhaal zit er achter en wie kan ze je vertellen?


Voor iedereen die Andalusië in het klein wil ontdekken, hebben wij Nederlandstalige privégidsen die er samen met je op uit trekken. Het zijn enthousiaste veelweters die al geruime tijd in Andalusië wonen en de stad of een streek het gebied op hun duimpje kennen.

Voor historische en monumentale rondleidingen in Granada, Sevilla, Cordoba en Malaga werkt Ontspanjehier uitsluitend met officieel erkende gidsen.

 

Een privégids voor iedereen

De privégids in Andalusië is er voor iedereen. Of je nu met zijn tweeën bent of met een groep van tien of meer, eventueel met (bus)vervoer. Ben je met een club of vereniging en wil je samen een dag op pad? Woon je aan de kust maar wil je graag het achterland beter leren kennen? Wil je naar adembenemend Sevilla, het Alhambra in Granada , de indrukwekkende Mezquita in Cordoba, sfeer proeven in bruisend Malaga maar heb je geen zin om achter een groep aan te hobbelen? Je Nederlandse privégids maakt je graag wegwijs.

Prijzen en reserveren

Reken voor een rondleiding met een privégids door bijvoorbeeld het Alhambra, Sevilla, de Mezquita in Cordoba of Málaga op 130 euro tot 150 euro op werkdagen en 160 euro tot 180 euro in het weekend. (exclusief toegangsbewijzen). Deze prijzen gelden voor groepen tot 10 personen. Een rondleiding duurt gemiddeld zo´n 2,5 tot 3 uur.

Excursie op maat

(Dag)excursie op maat? Benieuwd naar de geschiedenis van Andalusie en het Moorse verleden? De herkomst en achtergrond van die prachtige Moorse azulejos? Een olijfoliefabriek van binnen zien? Een wijnproeverij? Weten waar de pata negra vandaan komt? Echte flamenco horen? Wij organiseren ook dag(deel)excursies en excursies op maat. Je privégids doet je een voorstel aan de hand van je wensen en gaat met je op pad. De prijs is afhankelijk van je wensen, tijd en bestemming. We doen je graag een passend voorstel.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Privégids op bestelling? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking