WOLVEN VAN DICHTBIJ IN HET LOBO PARK

Toen we net in Spanje woonden, meenden we ze ´s avonds soms te horen: huilende wolven. Op sommige plaatsen, zoals in het Doñana park schijnen ze net zoals de iberische lynx, nog in het wild voor te komen, maar in ons geval waren het gewoon de buurthonden die we hoorden.

Alaska

Toch kunnen we als we willen wolven van dichtbij zien. In de buurt van Antequera, in een prachtig ongerept natuurgebied, is namelijk het Lobo Park. In dit wolvenpark leven verschillende wolvensoorten in een semi-natuurlijke omgeving, ze zijn aangepast maar niet gedomesticeerd. Met een beetje geluk zie je ze allemaal: de oorspronkelijke Iberische wolf, Europese wolven, de Canadese Timber wolf en de zeldzame witte toendrawolf uit Alaska. De wolven leven in een omheind park van 40 hectare temidden van zeldzame planten en enkele andere diersoorten, zoals vossen en boerderijdieren. Je kunt er ook paardrijden en genieten van de omgeving op het terras of in het restaurant.

Volle maan

In het Lobopark is altijd wel wat te beleven. Zo kun je elke volle maan meehuilen met de wolven tijdens de speciale Wolf Howl Nights. Ook zijn er (Engelstalige) workshops, speciale VIP tours en zelfs kleinschalige bedrijfsevenementen.

En nu je toch in de buurt bent, kun je een bezoek aan El Torcal en zijn bijzondere rotsformaties eigenlijk niet overslaan. Met beide uitjes doe je ook je kinderen een plezier.

Website: Lobo Park 

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Antequera: huilen met de wolven? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


 

En nu je toch in de buurt bent, kun je een bezoek aan  en zijn bijzondere rotsformaties eigenlijk niet overslaan. Met beide uitjes doe je ook je kinderen een plezier.

En nu je toch in de buurt bent, kun je een bezoek aan  en zijn bijzondere rotsformaties eigenlijk niet overslaan. Met beide uitjes doe je ook je kinderen een plezier.

 

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres