FLAMENCOVAKANTIE IN DE SPAANSE BERGEN


Flamenco leren in een prachtig Moors bergdorp op het platteland en ondertussen ook genieten van één van de mooiste gebieden van Andalusië. Zit je liever aan zee? Ook dat kan. Al dan niet in combinatie met een cursus Spaans.

Tijdens de cursus flamencodansen leer je over de basis(technieken) van de flamenco, over de choreografie, over de geschiedenis en natuurlijk dans je ook zelf. En natuurlijk blijft er genoeg tijd over om te vieren dat je vakantie hebt! De groepen zijn niet groter dan acht personen. Prijzen variëren van 120 euro per persoon voor een weekend tot 295 euro voor een weekcursus voor beginners of 395 euro voor gevorderden, exclusief overnachting.

Er zijn cursussen voor verschillende niveaus, van beginners tot gevorden. Je overnacht in een sfeervol hotel in het dorp (vanaf 180 euro per week voor 2 personen) maar je kunt ook zelf een accommodatie huren en alleen de lessen volgen.

Weekendcursus
vanaf 4 personen
€ 120 p.p.
 
Weekcursus
vanaf 4 personen
€ 295 p.p.
 
Logies
Vanaf € 180 euro p.p. per week met ontbijt

 

Sevillanas

Nauw verwant aan de flamenco is de Sevillanas, een Andalusische volksdans die op elke feria, fiesta en andere feestelijke gebeurtenis gedanst wordt. Zoals in Nederland fietsen hoort bij je opvoeding is dat in Andalusië de Sevillana. Er wordt gedanst onder begeleiding van gitaar en zang in 6/8 maat volgens een strakke choreografie met vier coupletten. De Academia De Baile Elsa Y Antonio Guerra in Vélez Malaga ontvangt soms (buitenlandse) voor workshops.

Klik op dit YouTube filmpje voor een indruk van de Sevillanas.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Olé! Vakantiecursus flamencodansen? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres