CURSUS FOTOGRAFIE VOOR LEVENSGENIETERS


Hoe vang je het beroemde blauwe licht van Andalusië met je camera? Wat is de ideale compositie? Hoe creëer je diepte in je opname? Beken je kleur of ga je voor zwart-wit? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Dit zijn slechts enkele onderdelen die in de cursus (natuur)fotografie aan de orde kunnen komen. Je leermeester is een professionele beroepsfotograaf die je op een inspirerende wijze bij de lens houdt aan de hand van theorie en praktijkopdrachten. 


Kleur en compostie zijn belangrijke elementen in de natuurfotografie

 

Niet voor techneuten

Als je behalve van fotograferen en het verfijnen van je techniek ook van Andalusië en alle andere goede dingen van het leven houdt, dan is deze cursus een aanrader. Want behalve leren van en met elkaar, biedt deze volledig verzorgde vakantiecursus ook ruimte voor ontspanning en genieten. Uiteraard trek je er zo nu en dan op uit en maak je kennis met het leven en landschap van Andalusië aan de hand van leuke praktijkopdrachten.

 

Cursussen op maat 
Als beroepsfotograaf is je cursusdocent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ook verkorte cursussen op maat (in dagdelen) op basis van je persoonlijke interesse zijn mogelijk. Ook voor fotoclubs of fotografiestudenten.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Fotografie voor levensgenieters? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres

 

 

Klik op één van de subpagina´s hieronder voor de eerste cursusdata in het voorjaar