KOKEN MET STERREN IN ANDALUSIË


Je zou je vingers er bij opeten, zo lekker zijn de Spaanse tapas van deze Nederlandse lekkerbek in Andalusië. Hij leert je niet alleen hoe je ze moet maken, maar eet ze ook samen met je op. Hij stuurt je met een boodschappenlijstje naar de markt, terwijl hij alvast de messen slijpt en de wijn koud zet. Tijdens deze tapasworkshop in Andalusië maak je kennis met regionale specialiteiten en ingrediënten die je ook in Nederland kunt kopen. Voor (culinaire) vrienden, hobbykoks, kookclubs, jaarclubs en alle andere levensgenieters die van tapas een beetje anders en lekker (Spaans) eten houden. Zowel in Nederland als in Spanje.

Tapasmiddag in Andalusië

In één middag (of ander dagdeel) maak je onder leiding van je bourgondische cursusleider de lekkerste Spaanse tapas die je straks thuis ook je vrienden kunt voorschotelen. Met zijn kookattributen komt Don Ron naar je vakantie-adres in Andalusië en gaat met je aan de slag. Na afloop heb je een heerlijk Spaans tapasbuffet dat je samen met je medecursisten op eet.

Tapas tijdens je vakantie in Andalusië

De tapasmiddag kost € 40 per persoon vanaf 4 deelnemers en wordt gegeven op locatie in een straal van ongeveer 60 kilometer rond Malaga (stad). Voor zijn brandstof rekent Don Ron 0.30 cent per kilometer. De aanvangstijd is in overleg, ook andere dagdelen zijn mogelijk. Aanmelden kan via onderstaand contactformulier of via zijn eigen website Locatiekok.

Een tapasmiddag in Andalusië kost vanaf 35 euro per persoon vanaf vier deelnemers in een straal van maximaal 60 kilometer rond Malaga. Tijd in overleg, ook andere dagdelen zijn mogelijk. Aanmelden kan via onderstaand contactformulier of via zijn eigen website.

Ook in Nederland!

Don Ron geeft oop verzoek ook tapasworkshops in Nederland. Voor gezelschappen vanaf 6 personen maakt hij een originele Spaanse paella, verzorgt hij tapasbuffetten en walking tapasdinners voor speciale gelegenheden, van verjaardagsfeest tot bedrijfsuitje en meer. Klik op zijn website Locatiekok voor meer informatie en de leuke reacties van gasten en deelnemers in het gastenboek.


Wat is lekkerder dan proeven wat je zojuist gemaakt hebt?

Het oog wil ook wat. Dat vindt Don Ron minstens zo belangrijk als het eten zelf. 

Finishing touch...

Natúúrlijk met olijfolie


MEER INFORMATIE

Meer informatie over Tapasworkshop met Don Ron? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


STUUR DOOR

Naam

E-mailadres

 

 

 

Een maaltijd zonder olijven - al dan niet zelf ingemaakt -bestaat in Spanje niet.


 


Er is weinig voor nodig om een tafel er feestelijk uit te laten zien.