Japans pottenkijken met Jan


Leer toveren met klei in deze meerdaagse keramiekcursus. Nadat je jezelf de eerste dagen hebt uitgeleefd op een stuk klei, wordt je werkstuk onder het toeziende oog van leermeester Jan Moonen gebakken volgens de traditionele Raku-stooktechniek. Door de snelle afkoeling ontstaan prachtige kleuren en craquelé’s waardoor het eindresultaat altijd een verrassing is. Of er ook brood voor de toekomst in zit ontdek je na afloop, want de cursus eindigt met een expositie van alle werkstukken in de tuin.

 

Vrije tijd
Je overnacht in la Colmena Famosa, een sfeervolle B&B aan de rand van Colmenar, een Spaans dorp op een half uur rijden van Malaga. Het lesprogramma biedt voldoende ruimte voor andere activiteiten. Behalve een workshop kunnnen er ook maatwerkcursussen worden georganiseerd, afgestemd op de wensen van de deelnemers. 


MEER INFORMATIE

Meer informatie over Keramiek: Raku? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres