UNA CERVEZA POR FAVOR!


Niets leuker dan een biertje bestellen in de taal van je vakantieland. In Andalusië doe je er niet alleen jezelf een plezier mee, maar steel je ook direct het hart van je Spaanse ober of camarera (vrouwelijke ober). Zeker als je wat verder van de kust zit heb je als guiri de locals na een paar woorden Spaans al snel op je hand. En als je in Spanje woont of werkt, hoort een beetje Spaans eigenlijk gewoon bij je reisbagage.

 
Cerveza

Spaans leren in de kroeg

Wie wil dat nou niet? In Málaga kan het! Spanish Café geeft taallessen op leuke locaties in de stad en vlak daarbuiten. Je hoeft je alleen maar aan te melden op de website en kunt dan meteen van start en je aansluiten bij de groep of soort lessen van je voorkeur. Er zijn verschillende abonnementen al vanaf 68 euro.

Spaanse talenscholen

Aan de Costa del Sol, waaronder in Málaga, zitten vele internationale talenscholen waar je Spaans kunt leren op verschillende niveaus, individueel of in groepsverband. Eventueel in combinatie met een intern verblijf en op sommige plaatsen zelfs in combinatie met flamencolessen zoals bij Cervantes in Málaga.

On line Spaans leren: bepaal zelf je lesuren

Heb je een hekel aan het woord ´moeten´, maar wil je wel de Spaanse taal leren? In een tempo dat je zelf bepaalt en op een tijdstip dat je zelf kiest? ´s Nachts bijvoorbeeld of liever bij het krieken van de dag? Dan is de online taalcursus van cursus.taal.info je op het lijf geschreven. Voor € 25 kun je beginnen en heb je twee maanden onbeperkt toegang tot de cursusinhoud. In tien interactieve lessen krijg je de basis van de Spaanse taal onder de knie. Verschillende onderdelen uit het Spaans en het dagelijkse leven passeren de revue: het Spaanse alfabet, cijfers en getallen, mannelijke en vrouwelijke zelfstandig naamwoorden, meervouden, de werkwoorden ser, estar, ir en llamarse, klok kijken in het Spaans, Spaanse werkwoorden en Spaanse begroetingen.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Spaanse taal? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking