REUSACHTIG LEKKER

 

Je moet op tijd zijn, dus ruim voor tweeën, want anders heb je geen plek meer. Op zondagen tenminste, want dan loopt de hele buurt uit en ver daarbuiten ook. Het gezelschap waarin wij verkeerden heeft het er op verjaardagen nog over: over de reusachtige chuletons die ze serveren in Restaurant Presa La Viñuela. Je moet wel van zo´n groot stuk vlees houden, maar volgens kenners zijn het de lekkerste (en de grootste!) uit de hele omgeving. Je bord laat weinig ruimte voor iets anders over (en eerlijk gezegd mis je daar ook niet zo veel aan) maar met een biertje en een kop koffie na hoef je ook niet meer. De Spanjaarden die er komen zitten meestal binnen, maar buiten vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op het stuwmeer, zo lang er tenminste nog water in zit. Het niveau is de afgelopen jaren gezakt tot een vijfde van het totaal omdat er te weinig regen is gevallen in het gebied. Pessimisten denken dat het na deze zomer met de watervoorraad is gedaan. Hoe dan ook, Presa La Viñuela ligt aan de mooie weg van Velez-Malaga naar Colmenar, vlak na de brug aan de rechterkant.

Hotel La Viñuela

Aan de overkant van het meer, vlak voor de brug rechts komende vanaf Velez-Málaga, richting Periana, ligt hotel La Viñuela waar je ´s zomers heerlijk aan het water kunt lunchen of dineren in een van de beste restaurants van de omgeving. Als je te zwaar hebt getafeld of te diep in het glaasje gekeken, kun je ook blijven slapen in één van de comfortabele kamers van dit boutiquehotel.


MEER INFORMATIE

Meer informatie over T-bones op zondag (La Viñuela)? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

 

 

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres

 

 

 

Restaurante Presa La Viñuela
Carretera A-356, P. Km,30
La Viñuelea