STERREN VAN DE HEMEL IN FOUNTAINHEAD

 

Het eten moet hier wel hemels smaken, op zo´n plek en in zo´n entourage. En met zo´n kok natuurlijk. In hartje Londen kookte Helen al de sterren van de hemel in haar eigen restaurant, hier in de rustige binnenlanden van Andalusië doet ze het opnieuw. Het water loopt je in de mond als je de menukaart leest. De gerechten hebben Spaanse invloeden en ingrediënten van Andalusische bodem, maar smaken vele malen beter en verfijnder.

Het restaurant verwerkt uitsluitend verse, natuurlijke producten en gebruikt olijven en amandelen van eigen oogst. Op het eigen land worden ook verschillende gewassen verbouwd. Kortom, een paradijs voor smulpapen en culinaire lekkerbekken. En levensgenieters. Fountainhead beschikt over een besloten eetruimte, waardoor het zich heel goed leent voor intieme zakenlunches en –diners. Voor gasten die in het gelijknamige hotel verblijven, serveert het restaurant ook een traiteur menu en diners ´in suite`. En je kunt er terecht voor een feest op niveau, van een besloten receptie tot een onvergetelijke bruiloft.

internet: fountainhead restaurant

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Wereldeten op een wereldplek (Riogordo)? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

 

 

 

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres