OP ZONDAGMIDDAG BIJ NEGRI


Grote kans dat je op zondagmiddag in de rij moet gaan staan voor een plekje, maar je geduld wordt beloond. Dit levendige Spaanse tapasrestaurant wordt vooral bevolkt door Spanjaarden en dat is niet voor niets. Ze serveren hier heerlijke vis en gefrituurde zeevruchten. De rosada con limon is niet te versmaden, wij gaan het liefst voor een mix van kleine schelpdieren. Calamaritos (gefrituurde inktvisjes), almejas (venusschelpjes) en gamba´s al pil pil (sissende garnalen met knoflook en rode peper uit de oven en vooral veel brood om lekker te deppen). Bestel er een salada mixta en een tinto de verano of een kan sangria bij en je zondag kan niet meer stuk. De bediening is super en de rekening is heel betaalbaar. En vanaf je terrasstoel heb je prachtig zicht op de flanerende ouden van dagen en andere locals. Een paar panden verder zit trouwens nog een beroemd visrestaurant van deze gezellige kustplaats, La Cueva. Negri zit aan de Paseo de Larios in Torre del Mar.

El Rincon de Pepe

Richting Torrox, aan een afslag die je bijna mist als je het niet weet, zit El Rincón de Pepe, een chirinquito op een paar meter van zee. Je luncht er heerlijk in de schaduw terwijl je kroost zandkastelen bouwt en met emmertjes sjouwt.


MEER INFORMATIE

Meer informatie over Visjes bij de vleet bij Negri (Torre del Mar)? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


naam:

Bar Negri

waar:

aan de kust

plaats:

Torre del Mar

straat:

Paseo de Larios

gebied:

Costa del Sol

omschrijving:

Spaans tapasrestaurant