SFEER SNUIVEN OP DE DAGMARKT MALAGA

Een kakofonie van geuren, kleuren en waren. Dat ervaar je als je de overdekte markthal in het centrum van Malaga betreedt. Je vindt er verse vis bijna rechtstreeks uit zee, vlees, groente en fruit, meestal voor een habbekrats. En natuurlijk ontbreekt ook het kruidenvrouwtje aan de houten tafel niet. De Mercado Central zoals deze dagmarkt heet, huist in een fraai gebouw in neo-Moorse stijl. De opvallende entree stamt uit de veertiende eeuw en is van Moorse oorsprong. Je kunt je auto parkeren in de nabijgelegen parkeergarage Camas.

La Rosaleda
De voormalige zondagmarkt tegenover het voetbalstadion Estadio La Rosaleda is onlangs verplaatst naar het feriaterrein langs de snelweg, vlakbij het Palacio de Ferias y Congresos. Het is ongetwijfeld de beste markt van de stad. Je vindt er van alles, van de verkoop van tweedehands auto´s en huisraad, tot kleding en mooie stoffen y mucho mas. Iedere zondagochtend van 9.00 tot 14.00 uur.


MEER INFORMATIE

Meer informatie over Sfeer snuiven in Malaga? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


STUUR DOOR

Naam

E-mailadres


 

 

Toelichting:

waar:     in de stad
wat:       Mercado Central
adres:   Calle  Atarazanas
plaats:   Malaga
open:     dagelijks           (zondag gesloten)