KORT MAAR KRACHTIG


In overleg met de cursusdocent kunnen er het hele jaar ook verkorte cursussen worden gevolgd of op maat worden samengesteld. Dit zijn intensieve cursussen; in korte tijd worden diverse (basis)technieken aangeleerd of (thema's) verder uitgediept. Zelfs een privécursus is mogelijk.

Voor alle niveaus
De cursussen zijn zowel geschikt voor beginnende als gevorderde fotografen en (semi)professionals. De docent stelt aan de hand van het niveau en specifieke wensen of doelstellingen een programma samen.

Kosten
De prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal deelnemers en de duur van de cursus. Net zoals bij de andere fotografiecursussen overnacht je in een sfeervolle accommodatie en zijn de kosten voor maaltijden, drankjes en logies bij de prijs inbegrepen.


Fotografiecursus in dagdelen

Leren fotograferen vanaf je vakantie-adres, individueel of samen met anderen. Deze fotografiecursus bestaat uit dagdelen van 3 uur, met een aanvangsminimum van 2 dagdelen. Meer dagdelen kan uiteraard ook. De leslocatie(s) stem je af met je docent. Je werkt met je eigen fotocamera.

Ook gevorderde fotografen en semi-professionals kunnen meedoen. In overleg met de docent bepaal je welke onderwerpen of specifieke technieken tijdens de lessen aan bod komen.

Kosten: 195 euro per dagdeel.

Kies zelf je accommodatie
Deze cursus is exclusief overnachting en maaltijden.
Je volgt alleen de lessen, de plek waar je overnacht bepaal je zelf.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over - fotocursus op maat? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


STUUR DOOR

Naam

E-mailadres