Fotocursus voor semi-professionals


Een volledig verzorgde vakantiecursus voor gevorderde amateurfotografen die behalve van fotograferen ook van alle andere goede dingen van het leven houden. Kennis van diafragma´s, sluitertijden en andere basisvaardigheden is voor deze cursus een vereiste. Ook (fotografie)clubs kunnen zich voor deze cursus aanmelden. De kosten voor deze bijzondere weekcursus zijn € 750.

 • Theorie
  Compositie, regie, conceptmatig denken, gebruik van bestaand licht en flitslicht.
 • Praktijk
  Maken van compositie (stillevens, landschappen en model), regisseren van een model, uitvoeren van een vooraf bedacht concept, toepassen bestaand licht en flitslicht, gebruik van kleine flitsers.
 • Doelstelling
  Persoonlijke vaardigheden op een hoger niveau brengen; doelgericht fotograferen op semi-professioneel niveau
 • Benodigdheden
  Bij voorkeur een zowel handmatig als automatisch in te stellen camera met of zonder verwisselbare lenzen. Een flitsschoen of aansluiting voor een flitser verdient aanbeveling. Eventueel een lichtgewicht statief.

Cursusduur
De cursus duurt een week met zes overnachtingen en vijf cursusdagen. De cursus gaat door bij tenminste vijf deelnemers (maximum aantal cursisten 10).

Kosten
De cursusprijs is inclusief zes overnachtingen, alle maaltijden, drank, hapjes en sapjes, excursies en vervoer en eventuele materiaalkosten. Je moet zelf zorgen voor een vliegticket. (In overleg met de andere cursisten kunnen wij eventueel zorgen voor een huurauto of vervoer van en naar het vliegveld).

Eigen kamer
Je overnacht in een fraaie finca met zwembad op het platteland in de buurt van Malaga. Alle cursisten beschikken over een eigen kamer. Als je samen met je/een partner komt, kun je uiteraard ook een kamer delen.

Aanmelden
Aanmelden kan via het onderstaande contactformulier. Vermeld daarbij je voorkeursdatum en een alternatieve datum en of je samen of alleen komt.

Partner mee?
Wil je partner ook mee op vakantie naar Andalusië, maar niet fotograferen? Dat kan, deze betaalt dan alleen de kosten voor overnachting en maaltijden en kan overdag zijn/haar eigen programma doen.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over - fotocursus voor gevorderden? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

          

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres


Je docent

Je cursusdocent is een professionele beroepsfotograaf (en levensgenieter!) uit Nederland of Andalusië. Ontspanjehier werkt met verschillende professionals die afhankelijk van de cursusdatum en hun agenda voor de cursus worden ingezet. Na je aanmelding hoor je welke fotograaf de cursus gaat geven.