Fotocursus voor beginners

 
Een volledig verzorgde vakantiecursus voor beginnende amateurfotografen die behalve van fotograferen ook van alle goede dingen van het leven houden. Voor de cursus heb je niet meer nodig dan een serieuze belangstelling voor fotograferen en natuurlijk een (digitale) camera. De kosten voor deze weekcursus zijn € 750 per persoon bij minimaal 5 deelnemers.

 • Theorie
  Basiskennis fotografie, basiskennis camera, basiskennis, compositie, basiskennis bestaand licht en gebruik flitslicht.
 • Praktijk
  Omgaan met de camera, het maken van een compositie, omgaan met bestaand licht en flitslicht, beoordelen van elkaars foto´s.
 • Doelstelling:
  Doelgericht maken van portretten, vakantiefoto´s en verbeteren en gebruiken van basistechnieken.
 • Benodigdheden:
  Bij voorkeur een zowel (gedeeltelijk) handmatig als automatisch instelbare camera met of zonder verwisselbare lenzen. Een flitsschoen of aansluiting van een flitser verdient aanbeveling. Eventueel een lichtgewicht statief.

Cursusduur
De cursus duurt een week met zes overnachtingen en vijf cursusdagen. De cursus gaat door bij tenminste 5 deelnemers (maximum aantal cursisten 8).

Kosten
De cursusprijs van is inclusief zes overnachtingen, alle maaltijden, drank, hapjes en sapjes, excursies en eventuele materiaalkosten. Je moet zelf zorgen voor een ticket. (In overleg met de andere cursisten kunnen wij eventueel zorgen voor een huurauto of vervoer van en naar het vliegveld).

Eigen kamer
Je overnacht in een fraaie finca met zwembad op het platteland met veel privacy. Alle cursisten beschikken over een eigen kamer. Als je samen met je/een partner komt, kun je uiteraard ook een kamer delen.

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand contactformulier. Vermeld daarbij je voorkeursdatum en een alternatieve datum en of je samen of alleen komt.

Partner mee?
Wil je partner ook mee op vakantie naar Andalusië, maar niet fotograferen? Dat kan, deze betaalt dan alleen de kosten voor overnachting en maaltijden en kan overdag zijn/haar eigen programma doen.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over - fotocursus voor beginners? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


STUUR DOOR

Naam

E-mailadres