RAMA DOS

Casares (Malaga)

 

Psst, amigo...

 ...niet verder vertellen. want  op deze heerlijke plek is het  zo rustig, dat je deze casita liever voor je zelf houdt. En je begrijpt meteen waarom als je haar eenmaal gehuurd hebt. Behalve het geblaf van een paar honden is de stilte in deze prachtige groene vallei oorverdovend. Je vindt er de rust en de ruimte die je zoekt of verdient na een periode van hard werken. En als al die rust je toch even te veel wordt, dan ligt het levendige en tikkeltje mondaine Estepona om de hoek.

Het huis is gebouwd door een bekende Engelse architect die twintig jaar geleden al voorzag dat deze mooie vallei potentie heeft. Hij kocht wat grond en zette er een paar fantastische huizen op, waaronder dit. Ook al is het typisch Andalusisch met uitsluitend oorspronkelijke materialen en details, je herkent direct de hand van de ontwerper. Het is niet groot, maar voelt wel ruimtelijk en licht. Het heeft behalve een open haard ook centrale verwarming en airconditioning.

 

 

Prachtig uitzicht op de vallei vanaf het tweede zwembad

Indeling
Het huis heeft een knusse woonkamer die grenst aan de kleine praktische en complete keuken. Op dezelfde verdieping bevindt zich ook de slaapkamer met aangrenzende badkamer. Het huis is voorzien van satelliettv, airco en cv en natuurlijk een open haard. Via de openslaande deuren kom je bij de patio en het ronde zwembad (zie foto op de beginpagina). Behalve dit zwembad is er nog een tweede zwembad dat je deelt met de gasten van de naastgelegen villa van dezelfde eigenaar. Het ligt op een groot grasveld dat omringd wordt door een weelderige tuin. Vanaf hier heb je ook een prachtig uitzicht op de vallei. Je zou dit huis ook kunnen huren in combinatie met de naastgelegen villa.

Eenvoudige maar complete keuken

Omgeving
De villa ligt in de Sierra Bermeja, één van de mooiste nog ongerepte gebieden van Andalusië. Voor je boodschappen rijd je in vijf minuten naar Casares, één van de mooiste witte bergdorpen uit de regio. Ook een rit naar het schilderachtige Gaucín is de moeite waard. In een klein half uur ben je in Estepona en naar Malaga is het ongeveer 50 minuten rijden. Ook Jerez de la Frontera en Ronda zijn goed te bereiken. Je kunt ook de aangrenzende villa huren.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over RAMA DOS? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op het plaatje voor meer informatie over Casares

 

 

 

 

 

 

 

2 personen  
Prijs per week
Laag € 450
Midden € 650
Hoog € 840

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Doorkijkje vanaf de

woonkamer op de slaapkamer

Binnentuin


Badkamer met ligbad