HACIENDA GUARO VIEJO

Guaro (Malaga)

24 personen    
Prijs per nacht  
Laag € 60 € 75
Midden € 70 € 85
Hoog € 75 € 90


Als er een prijs zou bestaan voor de meest gastvrije Nederlanders in Spanje, zou dit echtpaar wat ons betreft in de prijzen vallen. Wat werden we hier hartelijk ontvangen! De Spaanse roots van eigenaar Gerrit, wiens ouders uit Cádiz komen, hebben daar vast iets mee te maken. En dat hij getrouwd is met Judith, kan ook geen toeval zijn. Want dankzij deze gouden combinatie is het hier genieten pur sang!

Veilige speeltuin voor de kinderen

Indeling
Het minivakantieparadijs van dit ondernemende duo bestaat uit zes appartementen met slaapkamer en een 2-persoonsbed. Extra bedruimte creëer je in de woonkamer met  één of  twee comfortabele (tweepersoons) slaapbanken. Vanaf april is er ook een appartement met twee slaapkamers. Doordat de appartmenten verspringen heb je volop privacy vanaf je overdekte terras. Het uitzicht op de omliggende bergen is indrukwekkend; in de verte lonkt de Middellandse zee. Elk appartement heeft behalve een slaapkamer, een kleine keuken, een douche en toilet, tv en dvd speler.  Alle appartementen hebben bovendien een eigen bbq, open haard, airco en een kluisje. Ook is er een gemeenschappelijke droger en wasmachine


Veel extra´s
Natuurlijk kun je er voor kiezen helemaal self supporting te zijn maar je zou wel gek zijn als je niet tenminste één keer een ontbijtje bestelt. Want de verse croissantjes van de bakkerij uit Monda zijn lekkerder dan die in Frankrijk zelf. En je glas verse jus d´orange is door Gerrit eigenhandig geperst. Twee keer per week kun je ook de pannen in de kast laten, want dan wordt er een barbecue of  paella-avond georganiseerd. En er zijn plannen voor een buitenbar en veel meer leuks.

Omgeving
Het appartementencomplex ligt tegen een berg, in de Sierra de las Nieves. De omgeving nodigt uit voor lange wandelingen, een avontuurlijke tocht te paard, mountainbiken of andere activiteiten. Met de auto zit je in mum van tijd in omliggende dorpen zoals Guaro (2 km) of Coín (10 minuten). Iets verder, maar ook heel goed te doen zijn steden zoals Ronda (50 minuten), Malaga (40 minuten) en Marbella (20 minuten). En als je een dagje naar het strand (30 minuten) wilt, zorgt Judith voor parasol en - al dan niet- gevulde koelbox. Wat wil je nog meer?

MEER INFORMATIE

Meer informatie over HACIENDA GUARO VIEJO? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


STUUR DOOR

Naam

E-mailadres