NET ALS IN DE FILM (2)

Alhaurin de la Torre

Op plaatsen waar je het niet verwacht, ontdek je soms de mooiste dingen. Zo ook dit charmante landgoed aan de rand van Alhaurin de la Torre. Qué sorpresa! De eigenaren zijn Engels en daarom denk je bij het zien van de weelderige tuin even aan het decor van een Engelse kwaliteitsfilm. Die is opgenomen in Andalusië welteverstaan, want zodra je verder kijkt, zie je dat het landgoed een authentiek Spaanse sfeer ademt.

Multifunctioneel
Het landgoed is multifunctioneel. Je kunt  er overnachten op doorreis naar je volgende bestemming, vakantiehouden met je gezin of je voltallige familie of je bruiloft vieren met alles erop en eraan. Maar ook een workshop, seminar of presentatie is mogelijk, in dat geval huur je het volledige landgoed. Er is een vergaderzaal, een ontvangst- en cursusruimte voorzieningen zoals een projectiescherm. Behave per week kun je het ook per nacht huren.   Klik hier voor prijzen en mogelijkheden.

Originele materialen
Lopend over het terrein, wacht je de ene verrassing na de andere. Je herkent direct de voorliefde voor het oorspronkelijke en originele van de eigenaren. Spaanse materialen en meubels zijn speels gecombineerd met elementen uit een Engelse kerk, een Londense school, deuren, kasten, tafels en bedden uit India en andere curiosa van heinde en verre. Alles wat hergebruikt kan worden is benut en waar nodig aangevuld met eigentijdse voorzieningen. In de tropische tuin pluk je vitaminen voor de dag. Er groeien, afhankelijk van het seizoen, sinaasappels, citroenen, advocado´s, walnoten, en granaatappels. En er zijn zeeën van ruimte om je te verstoppen. Ook water is er  water in overvloed dankzij een eigen beek en natuurlijk is er een verkoelend zwembad.


Indeling hoofdhuis
Het hoofdhuis biedt plaats aan zes tot acht personen. Binnen vind je  een grote woonkamer met haard, een ruime open keuken, een was-en droogruimte, drie slaapvertrekken, waarvan die in de toren (met en suite buitendouche!) het meest bijzonder is. Ook hier veel oorspronkelijke materialen waardoor het lijkt alsof het huis er al eeuwen staat; maar niets is minder waar!  Op het landgoed staan ook nog een casita (huisje) voor vier personen en twee kleinere huisjes met  elk twee bedden en douche. En dan is er nog een studio met keuken.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over NET ALS IN DE FILM (2)? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik (binnenkort) op het plaatje voor meer informatie over Alhaurin de la Torre

 

 

 

6-8 personen
Prijs per week
Laag € 1260
Midden € 1470
Hoog € 1680
Prijs per nacht
vanaf € 210
Ligging landelijk