DOWN UNDER

Colmenar (Malaga)

 

1-2 personen  
Prijs per week
Laag € 350
Hoog € 475
Prijs per nacht*
Laag € 55
Hoog € 75
ontbijt op aanvraag
Ligging landelijk
* minimaal 2 nachten  

 

Uitzicht voor twee

Met een beetje geluk zie je op een heldere dag de Sierra Nevada. En als je wat later in het jaar komt, zie je ook de sneeuw on top. En misschien krijg je wel de kriebels en ski je anderhalf uur later zelf óver de top. Maar misschien heb je minder ambitieuze plannen en zoek je het dichter bij huis. Maak je een mooie wandeling in de omgeving, val je in slaap met een boek of ga je tapas eten bij het dorpscafé (als je huurbaas die niet zelf voor je gemaakt heeft). Enfin, je kunt hier – letterlijk- alle kanten op. Je kunt zelfs blijven zitten waar je zit. Een prima plek ook voor mensen op doorreis.


Klein maar fijn
Je onderkomen houdt het midden tussen een klein appartement en een B&B-kamer. Het is onderdeel van de Sleep&Eat die in het hoofdhuis is ondergebracht. Je vertrek is eenvoudig maar knus, met een afzonderlijk slaap- en zitgedeelte. Verder zijn er natuurlijk een kleine douche en toilet en een houtkachel voor koelere avonden. Ook Wifi is aanwezig, voor als je  ook wat wilt werken. De openslaande deuren komen uit op een privéterras met zitje. Bij mooi weer kun je beschikken over het zwembad.

Omgeving
Deze stek is een prima uitvalsbasis voor een eerste kennismaking met Andalusië. In twintig minuten zit je in Malaga, 10 minuten later aan zee. Naar Cordoba en Marbella is het ruim een uur, naar Granada 70 minuten en naar Sevilla iets meer dan twee uur. Andere leuke plaatsen in de buurt zijn Antequera (en El Torcal), Torre del Mar en bekende badplaatsen zoals Nerja en Frigiliana.
In Colmenar zelf vind je een paar leuke barretjes en café´s. In sommige kun je ook ´s avonds eten. Je loopt er in tien minuten naar toe maar je kunt ook aanschuiven met de andere gasten aan de aanschuiftafel.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over DOWN UNDER? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven


Klik op de foto voor meer informatie over Colmenar