DIVINA DIANA

Gaucín (Malaga)

 

Spaans luilekkerland met Engelse touch


Je vindt het leuk of je vindt het niks. Wij vinden het leuk. Erg leuk zelfs; de B&B van de Engelse Diana in Gaucín. Zij is een vrouw naar ons hart; gemoedelijk en gastvrij, ruimhartig en ongecompliceerd. In haar grote keuken met de donkere houten balken, waartussen de zwaluwen graag nestelen als ze de kans krijgen, is het een gezellige boel. Daar ook worden al die heerlijke gerechten bereid die zij haar gasten voorschotelt. En reken maar dat het lekker is, want deze charming lady is een kok van de bovenste plank.


Nonchalante gastvrijheid
De rest van haar onderkomen ademt al net zo´n sfeer van nonchalante gastvrijheid; alsof je bij haar thuis op bezoek bent. Wat allerminst wil zeggen dat Diana haar zaakjes niet voor elkaar heeft; je kamer is eenvoudig en misschien wat gedateerd, maar wel schoon en netjes. En daar gaat het uiteindelijk om. In en rond het huis zijn veel plekken om je terug te trekken. En het is helemaal geen straf als de zon een keer niet schijnt, want dan plof je gewoon op de bank in de gezellige woonkamer en lees je Murder on the Orient Express in één adem uit, al dan niet met een nice cup of tea. Bij mooi weer kun je buiten alle kanten op, in de zon, uit de zon, alleen of met zijn allen.


Diana is een uitstekende kok en kookt graag voor haar gasten

 

Omgeving
Gaucín is een prachtig wit bergdorp met uitzicht op Gibraltar en Noord-Afrika. De afgelopen jaren zijn er veel Noord-Europeanen (vooral Engelsen) met een kunstzinnige inslag neergestreken, wat het dorp eerder goed dan kwaad heeft gedaan. De rit vanaf Estepona is indrukwekkend; je doet er ongeveer een half uur over. Ronda ligt op een uur rijden en in anderhalf uur ben je in Sevilla. Ga op ontdekking in de witte dorpjes van de Sierra Bermeja of bezoek de beroemde Spaanse rijschool in Jerez de la Frontera met na afloop een sherryproeverij in één van de vele bodegas. De B&B is in het voorjaar en de zomer een eldorado voor vogel- en natuurliefhebbers. Verder kun je er paardrijden, vissen en nog veel meer.

Appartement
Behalve de vier kamers van het guesthouse heeft Diana ook nog een appartement El Henar voor vier personen dat vanaf een week te huur is. Het biedt een prachtig uitzicht en heeft veel privacy.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over DIVINA DIANA? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerkingKlik op de foto voor meer informatie over Gaucín

 

8 personen  
Prijs per nacht
per persoon € 65
2 personen € 130
ontbijt inclusief
Ligging landelijk