CASA AGRADABLE

Arenas (Malaga)

 

Dak naar de hemel


Niet iedere Nederlandse B&B in Andalusië wordt een succesverhaal. Maar deze - inmiddels officieel geregistreerde - topper behoort absoluut tot de favorieten. Ook bij Ontspanjehier. Aan de gastvrije eigenaren zal het niet liggen. Met hulp van een lokale aannemer transformeerden zij de woning tot een aangenaam toevluchtsoord. En ook de ligging van Casa Agradable is tenminste drie sterren waard, je ziet de bergen, ruikt lavendel en amandelbloesem in het voorjaar, terwijl in de verte de geitenbellen rinkelen en de zee glinstert. En met een beetje geluk zie je Moors Marokko.

Ga naar de website

Dakterras
Naast vier comfortabele gastenverblijven (allemaal met badkamer en suite, airco en verwarming), een (overdekt) ontbijtterras met zithoek, buitenkeuken en buitenbar, een heerlijk zwembad met ligbedden en parasols, is wat ons betreft het dakterras een absoluut hoogtepunt. Dichter bij de zon kom je niet (of  bij de sterren als je een avondmens bent). Probeer hier maar eens weg te komen.

Omgeving
Casa Agradable ligt in het Andalusische gewest De Axarquia en grenst aan de Sierra de Tejeda, een prachtig natuurgebied waar je eindeloos kunt dwalen en genieten van de rijke flora en fauna. In Arenas begint ook de bekende Mudejarroute. Deze 75 kilometer lange tocht langs mooie en authentieke voert je langs Moorse bergdorpen. In Arenas zelf vind je behalve een bakker en supermarktjes, ook terrasjes, bars in restaurantjes. En als je hierna nog niet verzadigd bent, hebben de eigenaren genoeg leuke tips voor trips naar bezienswaardigheden. Ook organiseren zij voor hun gasten verschillende activiteiten waaronder een bbq of paella-avond of een tapasworkshop. De B&B ligt op drie kwartier rijden van het vliegveld van Malaga en op een half uurtje van de oostelijke Costa del Sol.


Klik op de foto voor meer informatie over Arenas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 personen  
Prijs per nacht
1-2 nachten € 85
2-6 nachten € 75
> 6 nachten € 70
Ligging landelijk

 

 

 

 

Entree naar een van de kamers

 


Overdekte zithoek

 

 
Andalusische Waskom

 

 

 


Overdekt ontbijtterras

 

 

 

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres