EEN RIJZENDE STER

Iznajar (Malaga)

 

Mooi oud in een nieuw jasje


Op een landweggetje dat past in je plaatje van romantisch Andalusië, arriveer je bij deze heerlijk verstopte B&B. Na een hartelijke ontvangst door de eigenaren kan je niet wachten om je te nestelen in één van de vele zithoekjes. Op een ligbed bij het zwembad, in de schaduw van het zitje daarnaast, op de Moorse patio of misschien wel languit op het gras. Ondanks al deze vele intieme hoekjes en zitjes, krijg je nergens het gevoel dat je opgesloten zit. Ruimte alom. Ook de kamers zijn prettig en comfortabel, allemaal met eigen badkamer en toilet, airco en extra´s zoals een föhn. We begrijpen heel goed waarom deze B&B een vermelding en ster in de Michelin gids heeft gekregen en ook in andere bekende reisgidsen een plaatsje heeft veroverd. In bepaalde perioden van het jaar zijn er aantrekkelijke kortingen. 

Sterrenkok
Die ster is trouwens niet voor de keuken, hoewel het ons niet zal verbazen als die er ook nog een keer komt, want de mannelijke wederhelft is een getalenteerd en bevlogen kok. We raden je zeker aan om behalve je ontbijt hier ook je avondmaal te gebruiken. Je laatste zal het zeker niet zijn, eerder het eerste van alle andere die je hier gaat gebruiken. En het is waar, nergens in Andalusië zijn de olijven lekkerder dan hier.Omgeving
Iznajar ligt in de provincie Cordoba, in het gewest Subbética. Een beter vertrekpunt voor excursies naar al die mooie steden van Andalusië, vind je niet. Cordoba, Granada, Malaga, Ronda, Sevilla, vanwege de centrale ligging kun je ze allemaal in een dag bezoeken. Maar ook dichter bij huis kom je volop aan je trekken, in Priego de Cordoba bijvoorbeeld. Verder kun je in de omgeving naar hartelust wandelen, (ornithologen worden hier verwend), paardrijden en mountainbiken. Als je meer van het passieve genieten bent, kun je in een bodega in Montilla, wijn uit de streek proeven. De B&B heeft ook een uitgebreide bibliotheek met gidsen, kaarten, flyers en andere toeristische informatie.


MEER INFORMATIE

Meer informatie over EEN RIJZENDE STER? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 personen  
Prijs* per nacht
1 persoon € 65
2 personen € 85
3 personen € 110
Ontbijt inclusief
Diner € 25,00
*prijs excl. BTW 10%
Ligging landelijk