CASA TORRE

Cortes de la Frontera (Malaga)

 

6 personen  
Prijs per week
Laag € 1540
Midden € 1940 
Hoog € 2500

 

Charmant landhuis met stadse allure 

Op een dag dat alles klopte, maakten we kennis met dit unieke landhuis in de buurt van Cortes de la Frontera. We wisten het meteen zodra we het landgoed betraden: dit is andere koek. Nadat we ons hadden vergaapt aan de buitenkant met karakteristieke toren, was eenmaal binnen de verrassing minstens zo groot. De eigenaren -Spaanse zakenmensen uit de stad- hebben goed begrepen wat hardwerkende Hollandéses willen in hun vakantie: genieten! Met veel gevoel voor smaak en stijl combineerden ze oud en nieuw tot een verrassend geheel, zonder te bezuinigen op luxe en comfort.


Eén van de twee zitkamers

Indeling
De toon is gezet zodra je door de antieke Spaanse buitendeuren in de bijzondere entree komt. De gestreepte pilaar doet even denken aan de Mezquita in Córdoba. Op de benedenverdieping vind je behalve twee (!) sfeervolle zitkamers (met satelliet tv en wifi), een compleet ingerichte keuken, een aparte ruimte voor koelkast en wasmachine en een intieme eetkamer. En overal veel oorspronkelijke details zoals de balkenplafonds, gestucte muren en plavuizen. Maar dan helemaal in een setting van anno nu. Op de bovenverdieping is het niet anders. Daar bevinden zich drie ruime slaapvertrekken, allemaal met een eigen badkamer en suite. Die van de master bedroom is gehuisvest in de toren. Terwijl je ochtendtoilet maakt, heb je een fantastisch uitzicht op de omgeving. Pluk de dag.Twee cottages
Bij het huis horen twee bijzondere vrijstaande huisjes. Die kunnen samen met het hoofdhuis worden gehuurd dat daardoor geschikt is voor tien personen. De huisjes hebben een verrassende bouwstijl. Bestaande elementen zijn geïntegreerd, zoals oude stenen muren en zelfs een stuk rotswand. Ze gaan op in hun natuurlijke omgeving. Ook hier is de inrichting  comfortabel. Elk huisje heeft een tweepersoonsbed, luxe douche en toilet en een fraaie zithoek. Als je opnieuw zou trouwen, zou dit je bruidssuite kunnen zijn. En leef je nog lang en gelukkig.

Casa Torre is ook te huur in combinatie met Casa Zen  en
2 cottages en daarmee geschikt voor gezelschappen tot 16 of 20 personen.

 
Omgeving
Alleen de weg hier naar toe is al een feest. Even voorbij Estepona laat je drukte van de snelweg achter je en slinger je door een adembenemend landschap richting je eindbestemming. Het huis ligt op een landgoed van tweehonderd hectare, in de Serrania de Ronda. De laatste vier kilometer gaan over een goed begaanbare onverharde weg en dan vind je de ultieme rust, te midden van oude eiken, walnootbomen en een kabbelend stroompje waarin je kunt poedelen. 


De andere zitkamer met open haard 

In de oogsttijd pluk je kersen en appels zo van de boom en voor je groente mag je langs gaan bij de biologische moestuin. In een paar minuten ben je in het dorp en in een kwartier in het pittoreske Gaucín. Het landgoed ligt midden tussen drie natuurparken. Eén daarvan, Grazalema is zelfs benoemd tot ‘Unesco biosfeer’. In een uurtje rijd je naar Ronda en zolang doe je er ook over naar de kust. Vanaf het vliegveld van Malaga ben je er in anderhalf uur, vanaf Sevilla een half uurtje eerder.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over CASA TORRE? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op de foto voor meer informatie over Cortes de la Frontera