CORTIJO GESUS

Puente Genil (Cordoba)

 

Idylle tussen oud en nieuw

Net op het moment dat je twijfelt of je wel op de goede weg zit, doemt in de verte plotseling de imposante cortijo op. Door de oudroze kleur krijgt het gebouw bijna een surrealistische aanblik. En zodra je het erf op rijdt, weet je dat je hier een paar fantastische vakantiedagen zult hebben. De Brabantse eigenaren hebben van deze voormalige boerenhoeve iets heel moois gemaakt, zelfs zo bijzonder dat ook de Spaanse buurtbewoners regelmatig komen kijken. Het is hun eigenzinnige smaak en de bijzondere interpretatie van oud en nieuw die deze accommodatie zo bijzonder maakt. En niet te vergeten, de ongekende gastvrijheid van de eigenaren.


De huisbar heeft veel leuke vondsten, zoals oude reiskoffers die nu dienst doen als tapkast.

Vijf themasuites
De cortijo heeft vier comfortabele themasuites: de Afrikasuite en de Indiasuite op de eerste verdieping en de Junglesuite en de Moorse suite op de begane grond. Centraal is de grote, deels overdekte patio met loungebanken en zitjes. ’s Zomers wordt daar ook gegeten aan grote houten buitentafels. Bij minder goed weer verhuis je naar de woon- en eetkamer met grote open haard, loungebanken of naar de grote veranda aan de voorkant.  En daarna eventueel naar de gezellige bar voor een laatste afzakkertje. 


Moorse suite

Ligging
De cortijo ligt op een perceel van 20.000 vierkante meter en grenst aan een rivier, de Rio Genil en het natuurgebied Tiscar. Je vindt er wilde bloemen en kruiden, wilde asperges, uien en lavendel. Je kunt eindeloos dwalen tussen de olijfbomen en uitgestrekte akkers. In een kwartiertje zit je in Puente Genil en in iets meer dan een uur ben je in Sevilla en Cordoba, maar ook naar Malaga is het niet ver, ongeveer anderhalf uur. Op een paar honderd meter van de boerderij ligt een groot meer, het laguna de Tiscar. Vanaf de veranda aan de voorkant heb je een prachtig uitzicht op de pootjesbadende flamingo’s en andere watervogels.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over CORTIJO GESUS? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op het plaatje voor meer informatie over Puente Genil

 

 

 

 

 

 

 

  

10 personen  
Prijs per nacht
2 personen € 82,50
1 persoon € 67,50
Prijs 4 nachten
2 personen € 75,00
1 persoon € 60,00
ontbijt inclusief
Ligging landelijk

  

 

 

  Douche in de junglesuite

  


De eetkamer met open haard

 

 

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres