CORTIJO GESUS

Puente Genil (Cordoba)

 

14 personen  
Prijs suites per nacht
2 personen € 82,50
1 persoon € 67,50
Prijs per suite v.a. 4 nachten
2 personen € 75
1 persoon € 60
badlakens € 5 per stuk
Prijs huisjes per week
Hippiehuisje € 650
La Capilla € 700 - € 850
Casa de Campo € 850 - € 1000
Ligging landelijk

 

Idylle tussen oud en nieuw

Net als je twijfelt of je wel op de goede weg zit, doemt in de verte plotseling de imposante cortijo op. Door de oudroze kleur krijgt het gebouw bijna een surrealistische aanblik. En zodra je het erf op rijdt, weet je dat je hier een paar fantastische vakantiedagen zult hebben. De Brabantse eigenaren hebben van deze voormalige boerenhoeve iets heel moois gemaakt, zelfs zo bijzonder dat ook de Spaanse buurtbewoners regelmatig komen kijken. Het is hun eigenzinnige smaak en de bijzondere interpretatie van oud en nieuw die deze accommodatie zo bijzonder maakt. En niet te vergeten, de ongekende gastvrijheid van de eigenaren.


De huisbar heeft veel leuke vondsten, zoals oude reiskoffers die nu dienst doen als tapkast.

Vier themasuites


De cortijo heeft vier comfortabele themasuites: de White Dreamssuite en de Indiasuite op de eerste verdieping en de Junglesuite en de Moorse suite op de begane grond. Centraal is de grote, deels overdekte patio met loungebanken en zitjes. ’s Zomers wordt daar ook gegeten aan grote houten buitentafels. Bij minder goed weer verhuis je naar de woon- en eetkamer met grote open haard, loungebanken of naar de grote veranda aan de voorkant.  En daarna eventueel naar de gezellige bar voor een laatste afzakkertje. 

Huisjes

Op het terrein zijn ook drie huisjes voor elk twee personen: het Hippiehuisje, La Capilla en La Casa del Campo. Ze hebben alle een eigen stijl, een eigen zwembad en privéterras. Elk huisje heeft een volledig ingerichte keuken, maar je kunt ook aanschuiven voor het dagmenu in de cortijo en profiteren van de andere voorzieningen aldaar. In sommige huisjes is het mogelijk om een extra bed bij te plaatsen, waaronder ook een babybedje.

De cortijo en de huisjes zijn nagenoeg geheel zelfvoorzienend en draaien volledig op zonne-energie. De hoeveelheid stroom is daardoor beperkt. Moet je scheerapparaat of föhn toch persé mee? Dat kan worden geregeld.


Douche in de Moorse suite

Ligging


De cortijo ligt op een perceel van 20.000 vierkante meter en grenst aan een rivier, de Rio Genil en het natuurgebied Tiscar. Je vindt er wilde bloemen en kruiden, wilde asperges, uien en lavendel. Je kunt eindeloos dwalen tussen de olijfbomen en uitgestrekte akkers. In een kwartiertje zit je in Puente Genil en in iets meer dan een uur ben je in Sevilla en Cordoba, maar ook naar Malaga is het niet ver, ongeveer anderhalf uur. Op een paar honderd meter van de boerderij ligt een groot meer, het laguna de Tiscar. Vanaf de veranda aan de voorkant heb je een prachtig uitzicht op de pootjesbadende flamingo’s en andere watervogels.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over CORTIJO GESUS? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op de foto voor meer informatie over Puente Genil

v

v

v

v

v

v

v

De cortijo

Zithoek

Junglesuite

 

 

 

 

Eetkamer

Veranda