LOS OLIVOS

Álora (Malaga)


Familiehuis voor rustzoekers

Omringd door sinaasappel-, citroen- olijf- en amandelbomen kan je vakantie in dit huis al bijna niet meer stuk. Dit is het echte Andalusië! Het huis ligt in een heuvelachtig gebied waar je vanaf het riante schaduwterras eindeloos lang van de omgeving kunt genieten. Een niveau hoger ligt het zwembad met terras en ligstoelen. Binnen tref je een ruime keuken met eetkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Omdat er geen trappen zijn en de voordeur een brede entree heeft, is dit huis ook geschikt voor mensen in een rolstoel. En vind je gezelliger om met je vrienden of familie op vakantie te gaan, dan is er op de bovenverdieping nog een huis voor 4 personen met dezelfde voorzieningen. Overigens wordt het huis in andere gevallen nooit gelijktijdig verhuurd met de bovenverdieping.

Indeling
Behalve een woonkamer met open haard en keuken, heeft het huis twee slaapkamers en een badkamer. Verder zijn er voorzieningen zoals een wasmachine, airco, dvd speler en satelliettv en elektrische radiatoren voor bijverwarming.

Omgeving
Los Olivos ligt op ongeveer een kwartier rijden van Alora, in het hart van de Gualdahorcevallei. Ook het bekende natuurpark El Chorro is in de buurt. In iets meer dan een half uur ben je aan de kust, in Ronda of Malaga en vliegveld.


MEER INFORMATIE

Meer informatie over LOS OLIVOS? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


STUUR DOOR

Naam

E-mailadres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 personen  
Prijs per week
laag € 650
midden € 750
hoog € 850
Ligging landelijk