VILLA DEL ARTE

Frigiliana (Malaga)

4 personen  
Prijs per week
gehele jaar € 1600
Ligging kust

 

Genieten in stilte

Madre mío, wat een huis! Hier houd je het moeiteloos een paar weken uit. We beginnen met de buitenkant: frontaal zeezicht. En dat helemaal alleen voor jou en je reisgenoten. Dan, beneden aan je linkerhand, Frigiliana, de vallei en de weg die je hier naar toe bracht. Rechts van je bergen en nog meer horizon. Vanaf de balustrade op het ruime boventerras roep je je geliefden voor een koele tinto de verano en een lichte lunch, klaargemaakt in de supermoderne keuken. Waar net zoals in de rest van het huis, overduidelijk de kunstzinnige en Scandinavische hand van de eigenaren is terug te vinden.

Vloerverwarming
Verder heeft het huis alle vormen van modern comfort die je bij een huis van dit kaliber mag verwachten. Van vloerverwarming en open haard, ruime bergkasten, een vaatwasser, wasmachine, oven, grill, strijkijzer, haardroger, tot internet, satelliet tv, radio en cd-speler en meer. Er zijn twee slaapkamers met elk een eigen badkamer.
Behalve het eigen huis van de eigenaren dat een paar meter hoger ligt, heb je hier van niemand last. Zij vinden trouwens dat het huis zich het best leent voor vriendenstellen die hier eindeloos kunnen bijkomen en bijpraten.

Omgeving
Het huis ligt op zo´n 550 meter hoogte. In ongeveer vijf minuten rijd je naar Frigiliana waar van alles te doen is, in tien minuten ben je op het strand en in een klein uur zit je in Malaga en bij het vliegveld.


MEER INFORMATIE

Meer informatie over VILLA DEL ARTE? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


 

Klik op het plaatje voor meer informatie over Frigiliana