SOL Y MAS

Castillejos (Malaga)


Met de zon in de rug

´s Morgens ontbijten op je eigen terras, ´s avonds samen eten bij je buren. Tenminste, als je dat zou willen want Sol y Mas is geschakeld met Paz y mas en leent zich daarom goed voor families of vriendenstellen die samen op vakantie willen. Maar je kunt beide huizen ook apart huren en dan hoef je je niks van je buren aan te trekken als je daar geen zin in hebt.
Verder is het dit huis evenals alle 6 andere van deze Spaanse hamlet smaakvol gerestaureerd.


Indeling
Het huis heeft een eigen ingang, privé-terras en -balkon. Het verderop gelegen zwembad (12 x 5 meter) in de tropische tuin deel je met anderen en wat je verder nog samen doet, bepaal je zelf. Het huis biedt met twee slaapkamers en een badkamer plaats aan maximaal vijf personen.  Het ligt besloten in een prachtige tropische tuin met uitzicht op het meer van Viñuela. 


Ligging
In iets meer dan vijftien minuten zit je aan de Mediterráneo en het strand van Torre del Mar, Malaga is op ongeveer drie kwartier rijden en ook steden zoals Antequera, Granada, Cordoba en Sevilla zijn vanaf hier goed te doen. Het bekende witte dorp Frigiliana en de gezellige kustplaats Nerja liggen in de buurt. En als je meer van de rust en de stilte bent, dan kom je dichter bij huis heel goed uit de voeten.Enkele andere huizen van Castillejos zijn:
- Hombre Verde 
- Morisca
- Paz y Mas
Castillejos is ook als complex in zijn geheel te huur.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over SOL Y MAS? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 personen  
Prijs per week
Laag tot € 350
Midden tot € 450
Hoog tot € 650

 

 

 

 

 

 

 

 


Naast je eigen bbq is er ook deze gezamenlijke