PAZ Y MAS

Castillejos (Malaga)

 

Spaanse tevredenheid

Vakantievieren in een eeuwenoud Moors minidorp in Andalusië. Dit huis is het laatste dat hoort bij deze Spaanse hamlet. Net zoals de andere zes huizen is het een authentiek Andalusisch vakantie huis met een eigentijdse twist. Bovendien kan het geschakeld worden met het Zonnehuis, dus ideaal voor bijvoorbeeld twee gezinnen die niet de hele dag op elkaars lip willen zitten.

Indeling
Via een stenen terras kom je in de woonkamer die met een paar treden naar de open keuken leidt. Vandaar uit gaan twee openslaande deuren naar een klein (ontbijt)terras. Het huis heeft twee badkamers. Op de begane bevindt zich een ruime twee- (of drie)persoons slaapkamer, op de bovenverdieping zijn er nog twee. Daar heb je vanaf het zonneterras ook een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en het stuwmeer van Viñuela. Terwijl jij geniet van een glaasje en de rust, nemen je kinderen een duik in het gemeenschappelijke zwembad waar vast nog meer kinderen zijn.

Omgeving
In iets meer dan vijftien minuten zit je aan de Mediterráneo en het strand van Torre del Mar, Malaga is op ongeveer drie kwartier rijden en ook steden zoals Antequera, Granada, Cordoba en Sevilla zijn vanaf hier goed te doen. Het bekende witte dorp Frigiliana en de gezellige kustplaats Nerja liggen in de buurt. En als je meer van de rust en de stilte bent, dan kom je dichter bij huis heel goed uit de voeten.Enkele andere huizen van Castillejos zijn:  Hombre Verde, Zonnehuis en Morisca .Castillejos is ook als complex in zijn geheel te huur.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over PAZ Y MAS? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2- 6 personen  
Prijs per week
Laag tot € 550
Midden tot € 675
Hoog tot € 800