LAS NAVILLAS

Montefrio (Granada)

 

De paden op de lanen in

Grote kans dat als je hier verblijft, je niet de hele tijd stilzit. Zijn het niet de eigenaren, dan inspireert de omgeving je vanzelf wel om in beweging te komen. Als je van wandelen of fietsen houdt dan kun je letterlijk alle kanten op. Want er zijn genoeg wandelroutes en stafkaarten voorhanden en zowel mountainbikes als crossfietsen die je ter plekke kunt huren. Onderweg passeer je watervalletjes, bergbeekjes, rotsspleten, bergpasjes, olijfboomgaarden en nog veel meer. Als je na gedane zaken weer terugkeert op het nest, dan kun je op adem komen bij het zwembad of op het schaduwterras, je kunt een partijtje tafeltennis spelen als je nog puf over hebt of je voorbereiden op de barbecue. Kortom, je hoeft je hier geen seconde te vervelen, als je dat niet wilt.Indeling
De B&B heeft vier kamers en drie badkamers. Eén van de kamers is ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Er is een gemeenschappelijke woonkamer. Verwarming is er ook.

Omgeving
De B&B ligt op vijf kilometer van het leuke Spaanse dorpje Montefrio. Daar zijn leuke terrasjes en tapasbarretjes en een paar mooie historische gebouwen. Granada ligt op een uur rijden hier vandaan. Ook de grotwoningen van Guadix, Alhama de Granada, de Sierra Nevada, het stuwmeer van Iznajar en Priego de Cordoba zijn een bezoek waard.

Fiets- en wandelarrangementen 
De eigenaren maken het hun gasten graag naar de zin. Ze helpen je letterlijk op weg door verschillende meerdaagse fiets- en wandelarrangementen aan te bieden, maar ook voor dagtrips of eendaagse tochten kun je bij ze terecht. En als je Spaans wilt leren kan dat ook. 

MEER INFORMATIE

Meer informatie over LAS NAVILLAS? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op de foto voor meer informatie over Montefrio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 personen  
Prijs per nacht
2 personen € 79
1 persoon € 50
extra bed € 20
ontbijt inclusief
Ligging landelijk