MORISCO MORA

Castillejos (Malaga)

 

Moors verleden in nieuwe jas

Andalusië nieuwe stijl. Ook dit huis behoort bij Castillejos, het Spaanse gehucht dat vijftien jaar geleden door een Engelsman gekocht werd. Hoewel hij de oorspronkelijke Moorse stijl in tact liet, hoef je niet terug naar de tijd waaruit het huis dateert. Net zoals de andere huizen is Morisca Mora een leuk huis zonder toeters en bellen, maar natuurlijk zijn alle randvoorwaarden aanwezig. En bovenal is het net als de overige 6 vakantiehuizen die bij dit complex horen bijzonder sfeervol.

Indeling
Morisca Mora heeft vier slaapkamers en twee badkamers. Vanuit de etkamer kom je via een paar treden op de benedenslaapkamer met  badkamer. Op de eerste etage bevinden zich nog eens twee 2-persoons slaapkamer en een slaapkamer met 2 1-persoonsbedden, evenals een tweede badkamer. Vanaf het balkon en terras op de eerste verdieping heb je een schitterend uitzicht op het Andalusische achterland. Op de begane grond is een meer beschut privéterras met vaste barbecue. Maar dit kun je ook doen bij de vaste gemeenschappelijke barbecue terwijl je met de andere gasten je belevenissen van de dag uitwisselt. En natuurlijk is er ook een zwembad.


Omgeving
In iets meer dan vijftien minuten zit je aan het strand van Torre del Mar, Malaga is op ongeveer drie kwartier rijden en ook steden zoals Antequera, Granada, Cordoba en Sevilla zijn vanaf hier goed te doen. Het bekende witte dorp Frigiliana en de gezellige kustplaats Nerja liggen in de buurt. En als je meer van de rust en de stilte bent, dan kom je dichter bij huis heel goed uit de voeten. Enkele andere huizen van Castillejos zijn:  Hombre VerdeSol y Mas en  Paz y Mas. Castillejos is ook als complex in zijn geheel te huur.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over MORISCO MORA? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


STUUR DOOR

Naam

E-mailadres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4-8 personen  
Prijs per week
Laag              € 650
Midden € 750
Hoog € 900
Ligging landelijk