HOMBRE VERDE

Castillejos (Malaga)


Back to school

Dit huis was ooit de eerste school in de wijde omtrek, tegenwoordig is het een vakantiehuis. Het hoort bij één van de twaalf huizen van het gehucht Castillejos. Behalve veel oorspronkelijke details is er niets meer dat aan een school herinnert. En dat wil je ook helemaal niet in je vakantie, dan wil je alleen maar genieten. En dat kan hier volop. Vanaf het terras met uitzicht op het meer van Viñuela bijvoorbeeld, bij de houtkachel in de grote woon- en eetkamer of op een ligbed bij het zwembad. Hombre Verde is het grootste huis van allemaal en biedt met vijf slaapkamers en twee badkamers plaats aan tien personen.

Ligging
In iets meer dan vijftien minuten zit je aan het strand van Torre del Mar, Malaga is op ongeveer drie kwartier rijden en ook steden zoals Antequera, Granada, Cordoba en Sevilla zijn vanaf hier goed te doen. Het bekende witte dorp Frigiliana en de gezellige kustplaats Nerja liggen in de buurt. En als je meer van de rust en de stilte bent, dan kom je dichter bij huis heel goed uit de voeten.

Andere huizen van Castillejos zijn: Morisca, Sol y Mas, Paz y Mas. Castillejos is ook als complex in zijn geheel te
huur.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over HOMBRE VERDE? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5-10 personen
Prijs per week
Laag tot € 650
Midden tot € 845
Hoog tot € 975
Ligging Landelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

.

.