HAMLET IN SPANJE

Los Castillejos (Malaga)

 

Hamlet zonder Shakespeare: veelzijdig mini-dorp

De ultieme droom van iedereen die iets in Spanje wil beginnen; deze Spaanse hamlet die een jaar of twintig geleden door een moedige Engelsman werd gekocht en ondertussen onbetaalbaar is geworden. Van de twaalf huizen heeft de eigenaar er inmiddels zeven gerestaureerd en geschikt gemaakt voor vakantiedoeleinden. Hij deed dat met veel oog voor detail en met respect voor het oude. Vaak voegde hij nieuwe en verrassende elementen toe, maar die conflicteren nergens met het bestaande. Een groot gemeenschappelijk zwembad, een mooi aangelegde tuin met subtropische beplanting, verschillende terrassen en een gezamenlijke barbecue maken Castillejos tot een idyllisch vakantieoord en meer...


Zij-aanzicht op de gemeenschappelijke ruimte met overdekt terras

 

Multifunctioneel 

Want behalve als vakantieparadijs leent Castillejos zich uitstekend voor activiteiten in groepsverband zoals cursussen, presentaties, feesten, recepties en zakelijke bijeenkomsten. Er is een multifunctionele ontmoetingsruimte waar zelfs gegeten kan worden, want het complex herbergt ook een professionele keuken. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het naastgelegen terras van waar je een prachtig uitzicht hebt op de omgeving. Dat heb je trouwens vanaf bijna alle plekken. Centrale blikvanger is het stuwmeer van La Viñuela dat afhankelijk van het tijdstip en de lichtinval soms prachtig azuurblauw kleurt.


Multifunctionele ruimte

Zeven huizen

Castillejos is geschikt voor maximaal 45 personen. Op dit moment zijn er zeven huizen beschikbaar voor verhuur. Vijf daarvan zijn afzonderlijk te vinden op onze zoekpagina onder de volgende namen: Hombre Verde, Casa Morisca, Huis vande Vrede en het Zonnehuis. Voor groepen wordt een prijs in overleg bepaald.   


Doorkijkje vanaf het terras van de gezamenlijke ruimte naar het azuurblauwe meer van La Viñuela

MEER INFORMATIE

Meer informatie over HAMLET IN SPANJE? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


STUUR DOOR

Naam

E-mailadres

     

Doorkijkje in het straatje van Castillejos met de afzonderlijke huizen

        

Gedeelte van een van de huisjes

 


Professionele keuken

 


Doorkijkje vanaf één van de huizen

 

 
Oog voor detail...


Straatje bij daglicht