FINCA LA LOMA

Los Ventorros (Malaga)

 

Passie voor gastvrijheid


We kregen kippenvel toen we hier voor het eerst gingen kijken. Niet van de kou, maar van deze prachtig verbouwde Spaanse finca in de buurt van Comares. Er heerst een bijna serene stilte waardoor je meteen tot rust komt. De trotse eigenaar heeft de schoonheid van buiten naar binnen doorgevoerd.

Boretti fornuis
Middelpunt in de keuken is het grote rode Boretti fornuis. Ook daarover hoef je tijdens je vakantie dus geen zorgen te hebben. Want behalve het ontbijt dat je bij mooi weer op de patio eet, kun je ook lunch en avondmaaltijd hier gebruiken. Je kunt je laten verrassen, maar ook je wensen kenbaar maken. En tenminste één keer per week staat er paella, een barbecue of andere (lokale) specialiteit op het menu. De B&B heeft drie kamers die allemaal ruim en comfortabel zijn evenals de badkamers. De bedden zijn speciaal ingevlogen uit Nederland, dus van Noord-Europees comfort. En Internet is er ook.

Omgeving
Finca la Loma ligt temidden van olijf- en amandelgaarden in het gehucht Los Ventorros. Daar vind je behalve een paar barretjes, restaurant en een handvol terrasjes ook een leuke cadeauwinkel El Duende waar je de vakantiesouvenirs voor de thuisblijvers kunt kopen. De B&B  ligt op ongeveer drie kwartier rijden van het vliegveld van Malaga. Via een geitenpaadje loop je in een kwartier naar het mooie bergdorp Comares.


MEER INFORMATIE

Meer informatie over FINCA LA LOMA? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

 

Klik op het plaatje voor meer informatie over Comares

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 personen  
Prijs per nacht
Laag € 70
Hoog € 80
Ligging landelijk